Nyhed

Raser mod brug af hitsang

GAFFA.dk - Alt om musik

Da den britiske premiereminister Theresa May i onsdag gik på scenen til den årlige konference for de konservative i Storbritannien, var det til lyden af Calvin Harris (billedet) og Rihannas store hit fra 2016: ”This is What You Came For”.

Dette var den skotske producer dog ikke særligt begejstret for, hvilket han gjorde klart i en melding på Twitter:

"At det konservative parti spiller min sang, var ikke godkendt. Jeg hverken støtter eller bifalder, at glade sange bliver spillet ved så trist en anledning."


LÆS OGSÅ: Calvin Harris laver ny retro "Feels"-musikvideo

Harris var ikke den eneste, der gik til tasterne på Twitter for at få udløb for frustrationen. Tidligere samme aften havde Florence Welch fra Florence + The Machine udtrykt misfornøjelse med de konservatives brug af deres cover af 80’er-hittet ”You’ve Got The Love” med Candi Staton:

"Det var ikke godkendt, og var ikke blevet det, hvis de havde spurgte."


Artiklen fortsætter under tweetet.


Musikernes udspil mod premiereministeren var bare nogle af de nedture, de konservative måtte forholde sig til på en konference, hvor de også blev ramt af en ubuden gæst på scenen, en ustoppelig hoste, og bogstaver, som faldt ned fra væggen bag premierministeren, mens hun snakkede.

"Kan et parti, som ikke kan finde ud af at lime bogstaver fast på væggen, virkelig bygge et land, som fungerer for alle?" lød en humoristisk kommentar fra den irske netavis The Daily Edge.


ANNONCE