Nyhed

Rita Ora rammer dansk jord

GAFFA.dk - Alt om musik

Det er fart over feltet hos den unge popkomet Rita Ora. I sidste uge landede hendes seneste singleudspil “Anywhere” og nu lyder en pressemeddelelse, at hun rammer Vega den 27. marts 2018.

Med sit minimalistiske udtryk og stramme beats fyrer engelske Rita Ora op for vaskeægte popproduktioner og strømlinede tracks. Hun udgav sit første album Ora tilbage i 2012, og på debuten medvirkede blandt andre Drake og Tinie Tempah. Sidenhen har den 26-årige pop-persona samarbejdet med både Iggy Azalia, Charli XCX, Coldplay og Chris Brown.

LÆS OGSÅ: Elektro-kometen Kygo gæster Danmark


Albumopfølgeren til debuten lader stadig vente på sig, men det har ikke betydet stilstand for Rita Ora, der i sommer med succes smed singlen ”Your Song” på gaden. Et nummer, som havde både Ed Sheeran og Steve Mac i producerstolen. I sidste uge landede sangerindens seneste singleupspil ”Anywhere”.

Hvis Rita Ora virker bekendt fra mere end musikkens verden, så er det måske, fordi hun også gebærder sig som skuespiller, designer for Adidas, dommer i hjemlandets The Voice og X Factor og har ageret ansigt for Rimmel, DKNY, Calvin Klein og Robert Cavalli. Desuden er Rita Ora værtinde, når MTV Europe Music Awards bliver afholdt den 12. november i London.

Billetsalget starter den 3. november klokken 11.00.


Lyt til Ritas nye single "Anywhere" herunder. 

Lyt til sommerhittet "Your Song" herunder. 

ANNONCE