Nyhed

Genforenet på scenen efter 16 år

GAFFA.dk - Alt om musik

Forholdet mellem Kiss-bassist Gene Simmons og Kiss' originale guitarist Ace Frehley har været køligt de sidste år – men i går nat stod de sammen på scenen igen for første gang siden 2001.

Det skriver Rolling stone, som også kan meddele, at anledningen til den overraskende og tilsyneladende hjertelige genforening var en velgørenhedskoncert i Minnesota – i anledning af The Children Matters indsamling for ofrene efter orkanen Harvey.

"He still looks great, goddamn it, doesn't he?", introducerede Simmons Ace Frehley, før de spillede sig igennem klassiske Kiss-sange fra 70'erne.

Artiklen fortsætter under videoen

I et interview med avisen StarTribune fortalte Frehley, at det var hans idé at spille med Simmons igen.

"Jeg har lige spillet fire koncerter på østkysten, og så i min kalender, at jeg havde fri i dag. Jeg skulle alligevel tilbage til San Diego, hvor jeg bor, så jeg fandt ud af, at jeg kunne stoppe indenom her. Jeg ringede til Gene, og han var virkelig klar på at jeg skulle være involveret. Så enkelt er det."

Det er godt at se, at gamle stridsøkser stadig kan begraves. I tillæg til de to originale Kiss-medlemmer kunne man også opleve guitarist Don Felder (Eagles med flere) og Cheap Trick på scenen under koncerten.