Nyhed

Her er programmet til Copenhagen Guitar Show 2017

Gaffa.dk - Alt om musik

Nordeuropas største musikudstyrsmesse, Copenhagen Guitar Show, løber af stablen i weekenden lørdag den 30. september og søndag den 1. oktober 2017 – og GAFFA kan nu offentliggøre showets program.

Når Østerbrohuset i  København åbner sine døre for Copehagen Guitar Show, kommer der begge dage til at være mulighed for at møde nogle af de allerdygtigste danske og internationale musikere helt tæt på, når de giver musikalske clinics og inspirerer med tips, tricks og fortæller anekdoter fra deres karrierrer.

De to største navne til showet er Gus G (billedet), som er tidligere leadguitarist for Ozzy Osbourne, og Ron ”Bumblefoot” Thal, som har været guitarist i Guns N’ Roses, der begge giver unikke musikalske clinics, hvor de inspirerer med tips, tricks og anekdoter fra deres karrierrer. Derudover byder programmet også på blandt andet et Fender Talkshow og en Helix Yamaha masterclass. Du kan se det fulde program herunder:


Lørdag:

11:00 – Helix Yamaha

12:00 – Auktion


13:00 - Gus G.

14:30 – Steen Skrydstrup

16:30 - Bumblefoot


Søndag:

10:30 – Danmark Radios Big Band / Kaspar Vadsholt, bas & Søren Frost, trommer

12:00 – Auktion


13:00 - Fender Talkshow

16:00 – Bumblefoot

Foruden de skemalagte begivenheder byder guitarshowet også på en udstillingshal, hvor de besøgende blandt andet kan opleve en masse gear og lir fra de største musikudstyrs-brands og sjældne guitarer fra private samlere. Udover guitarer kommer der også til at være mandoliner, banjoer, pedaler, plektre m.m.


Et andet særligt indslag under messen er Vandreguitaren, som blev introduceret til sidste års show. Der blev Vandreguitaren spillet på og signeret af blandt andre Tim Christensen, Lau Højen, Greg Koch, Velvet Volume og mange flere, hvorefter Vandreguitaren blev sat på auktion på Lauritz. Beløbet gik til Center for Autisme, som herefter kunne købe nyt udstyr til deres musiklinje. Vandreguitaren vil også figurere til dette års messe.

ANNONCE