Nyhed

Linkin Park deler munter video med Chester Bennington

GAFFA.dk - Alt om musik

Chester Bennington kan næsten ikke selv holde masken, mens han synger om sin kærlighed til slikkepinde og enhjørninger i en hyggelig video, som Linkin Park har delt på Twitter.

Med teksten ”Vi mindes og værdsætter alle de gange, Chester fik os til at grine. Vi kigger tilbage på nogle af vores bedste LPTV-øjeblikke”, mindes rockbandet deres frontmand, som han sidder og jammer på sin guitar backstage.

Den 20. juli 2017 blev Linkin Park-sangeren Chester Bennington fundet død i sin lejlighed i Palos Verdes Estates nær Los Angeles. Spekulationerne om dødsårsagen gik deres gang, men kort tid efter bekræftede retsmedicineren, at der var tale om selvmord ved hængning. 


Den 27. oktober er Linkin Park værter for en mindekoncert for Bennington i Los Angeles, og i sidste uge blev det meldt ud, at Korn, System Of A Down, Bring Me The Horizon, Avenged Sevenfold og Blink-182 vil optræde til koncerten. Det vil også været første gang, Linkin Parks fem tilbageværende medlemmer vil optræde sammen siden Benningtons død. 

Se videoen her:

ANNONCE