Nyhed

Machine Head tager på verdensturné – og besøger Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

I forbindelse med deres syvende album, ”Catharsis”, drager thrash metal-bandet Machine Head på verdensturne i 2018 og rammer Danmark 1. maj. Koncerten bliver på Store Vega i København.

Bandets nye album udkommer i løbet af januar 2018, og det afføder en turné med koncerter af en helt særlig kaliber: Ingen supportnavne. Ingen festivaljobs. Bare rendyrket Machine Head i op til tre timer.

Som frontmand Robb Flynn forklarer i en pressemeddelelse:


”Der er gået alt for lang tid siden, vi har revet koncertsteder ned i Europa. Vi har haft en fantastisk og produktiv pause med at skabe vores nye album ”Catharsis”, men nu er det tid til, at Machine Head skal af sted og smelte nogle ansigter!! Reaktionen på vores seneste ”Evening With”-tours (helaftenskoncerter, red.) var ganske enkelt ufattelig, så igen vil disse datoer være ”Evening with”, og derfor vil vi spille i 2½ til 3 timer hver aften uden opvarmningsband.

Vi ELSKEDE at optræde som ”Evening With” til Euro Head Cases, og I elskede det også – friheden til at gøre hvad f*** vi vil, I så lang tid, vi har lyst til det hver eneste aften, var befriende.

Dette er ikke, hvad alle andre gør, og ærligt talt er der ikke mange bands, der kunne ”pull it off”, men det KAN Machine Head, og vi er f***ing spændte på at gøre det igen. Vi skaber vores egen vej her, spiller efter vores egne regler, og som kunstner er det den bedste følelse i verden!


Ingen festivaler PUNKTUM! Ingen support fra en åndssvag DJ. ”Head” vil være den eneste ”Headline”, så kom forbi og ras ud!”

Da Machine Head spillede på Store Vega i 2014 udløste det fem stjerner fra GAFFAs anmelder, der skrev, at de "blæste taget af Vega", og at de var "i deres livs form". 

Varm op til det nye album og den kommende koncert med Machine Heads' 2014-plade "Bloodstone & Diamonds":

Billetsalget til Machine Head i Store Vega, København, starter fredag den 29. september klokken 10.


p>
ANNONCE