Nyhed

Shy Shy Shy og de unge, smukke mennesker

GAFFA.dk – Alt om musik

Shy Shy Shy er klar med en ny video til deres single ”Beautiful Boys & Girls”, der handler om unge, smukke og bekymringsfrie mennesker. I videoen får vi afsløret, at den bekymringsfrie livsstil kun er attråværdig på overfladen.

Indie-popduoen Shy Shy Shy udgav tidligere på måneden singlen ”Beautiful Boys & Girls”, som handler om de unge og smukke mennesker, der med deres tilsyneladende bekymringsfrie og succesfulde tilværelse får omgivelserne til at længes efter samme status.

”Det er sangen om alle dem, der bare er lidt sejere end én selv,” fortæller Astrid Cordes, som sammen med Simon Kjeldgaard udgør gruppen.


Nu er de også klar med en video til singlen. Videoen er instrueret af Frederik Valentin, der også selv har begået sig som musiker blandt andet i bandet Rock Hard Power Spray og i sit soloprojekt Complicated Universal Cum. De seneste år har han lavet tankevækkende musikvideoer for blandt andre Cancer og Lust For Youth. I sin nye video for Shy Shy Shy sætter han på kreativ vis ungdomslivets mange facetter i perspektiv.

“Videoen er en hyldest til ungdommens fremdrift, hvor seksualitet, moral og æstetik naturligvis splittes ad og bygges op på ny,” fortæller Valentin om videoen.

Se videoen herunder.

ANNONCE