Nyhed

Jon klar med første single i tre år

GAFFA.dk - Alt om musik

Jon Nørgaard er tilbage med den første single i tre år – og ifølge sangeren er der meget mere på vej.

Det er fredag, og i musik-land er det lig med ny musik. Blandt nyere navne som Bebe Rexha, Bazzi og Lil Pump finder vi en gammel kending: Jon Nørgaard aka. Popstar-Jon. Sangen hedder ”Smuk” og er klassisk flødepop med EDM-twist.

Tilbage i 2013 havde Jon ellers proklameret, at han stoppede med at lave musik, men nu er der alligevel kommet nyt fra hans hånd. GAFFA fangede Jon på telefonen for at tale lidt om den nye single.


Hvad handler sangen om?

Den handler om en, jeg kender. Måske flere mennesker endda, som jeg kender, som nogle gange ikke ser sig selv som den, de er. Den er faktisk fra 2013. Det er bare en sang, som jeg har pudset af.

Så det er altså ældre musik, der først bliver udgivet nu?


Det er ny musik, som aldrig er udgivet før, men det er et nummer, jeg skrev i 2013, som jeg har brugt nogle dage på at pudse af, så det lyder hæderligt og af 2018.

Kan vi forvente mere musik af dig i fremtiden?

Ja. Altså, jeg er sådan lidt anderledes skruet sammen, for jeg laver ikke musik for at leve af det. Jeg gør det, fordi jeg synes, det er fedt. Det er meget lystpræget. Det er det samme med, hvis jeg skal spille et show. Jeg gider ikke at spille for pengene mere. Jeg har ikke behovet for at stå derude og søge anerkendelse. Det skal være en fest lige så meget for mig, som det skal være for folk, der er der. Så på den måde kommer der nyt musik, og der kommer nogle shows, men det er ikke noget, jeg gør fuldtid.


Du kan lytte til den nye single ”Smuk” herunder:

 


ANNONCE