Nyhed

Billie Eilish gæster Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Det blot 16-årige unge stjerneskud, Billie Eilish, som for tiden tager verden med storm, gæster Danmark til vinter. 

Den 13. februar 2019 lægger det unge stjernefrø vejen forbi København, når hun gæster Store Vega med sin velkomponerede electropop. I april udkom singlen "Lovely" featuring Khalid. Herefter har singlerne "Bitches Broken Hearts" og "You Should See Me in a Crown" fulgt trop, hvilket kunne tyde på, at popidolets debutalbum er lige rundt om hjørnet.  

Tidligere på året havde GAFFA Billie Eilish på listen over de artister, som ville blive internationalt store i 2018. På trods af sin unge alder har Billie Eilish allerede gjort et stort væsen af sig. Det amerikanske stortalent formår at jonglere med flere genrer i et eksperimenterende udtryk og lydbillede, som er kendetegnet for den unge kvinde. 

LÆS OGSÅ: Maroon 5 kommer til Danmark

Hun har hittet med "Bored" fra den populære Netflix-serie 13 Reasons Why, og ep’en Don’t Smile At Me har imponeret anmelderne. Allerede som 13-årig udgav hun singlen "Ocean Eyes", som i skrivende stund har mere end 100 millioner streaminger på Spotify. 

Den kolde vinteraften i Store Vega vil byde på en unik koncertmulighed med et af de helt store fremdadstormende stjerneskud fra den amerikanske musikscene. 

LÆS OGSÅ: Spotify afslører: Her er sommerens største hit!

Billetsalget starter fredag den 31. august kl. 10

ANNONCE