Nyhed

Cher klar med første ABBA-cover – album på trapperne

GAFFA.dk – alt om musik

Det er efterhånden længe siden, at man har hørt noget nyt fra ikoniske Cher. Men nu er hun endelig tilbage - med et hyldestalbum til selveste ABBA. 

Den 72-årige stjerne spiller rollen som Ruby Sherdian, moren til Meryl Streeps karakter i den nyeste Mamma Mia-film – Mamma Mia! Here We Go Again, som for tiden kan ses i de danske biografer. Det er Chers rolle, som har fået sangerinden tilbage i studiet og indspille nyt album. 

Under en scene i den nye Mamma Mia-film fremfører Cher et cover af ABBAs sang "Fernando" sammen med skuespilleren Andy García, som blev startskuddet på det kommende album. 

"Efter at jeg sang "Fernando" i filmen, syntes jeg, at det ville være sjovt at lave et helt album med ABBA-sange, så jeg gjorde det! Det er ikke ABBA, som du er vant til høre dem, jeg gør det på en anderledes måde" fortæller Cher i et interview med The Today Show.

LÆS OGSÅ: Cher: Closer To The Truth

Den amerikanske sangerinde afslører, at hun altid har været stor ABBA-fan og har set den orginale Mamma Mia-muscial på Broadway hele tre gange. I en pressemeddelse fortæller Cher om tilblivelsen af albummet: "Sangene var hårdere at synge, end jeg havde forventet, men jeg er virkelig glad for resultatet. Jeg glæder mig til, at folk skal høre dem, det bliver perfekt." 

Den 28. september vil albummet Dancing Queen være tilgængelig til download og streaming. Cover-albummet er indspillet og produceret sammen med Chers faste samarbejdspartner, produceren Mark Taylor. Manden, som også var med til at producere Chers store globale hit "Believe" fra 1998. 

LÆS OGSÅ: ABBA viser første billede fra studietTracklisten:
1. Dancing Queen
2. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
3. The Name Of The Game
4. SOS
5. Waterloo
6. Mamma Mia
7. Chiquitita
8. Fernando
9. The Winner Takes It All
10. One Of Us


ANNONCE