Nyhed

GAFFA på gaden – mød Karl William, Beck, Greta Van Fleet og mange flere

GAFFA.dk – alt om musik

Så er GAFFAs augustnummer på gaden!

Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere.

Du kan nu læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 29 kroner: tilmeld dig GAFFA Guld her


I denne måned pryder snart albumaktuelle Karl William forsiden. Vi har mødt ham til en snak om blandt andet hans tætte samarbejde med musikkollektivet Hukaos, om ikke at ville go with the flow og om at deltage i Toppen af Poppen.

Fallulah er træt af, at der er så få kvinder, der får fokus på den danske musikscene, så hun har taget sagen i egen hånd med playlisten "Hej Søster". Læs vores interview og bliv klogere.

Beck gav koncert på NorthSide, hvor GAFFA fik en snak med ham om konstant at skrive musik – i mange forskellige genrer.


Greta Van Fleet spillede også på NorthSide, og her mødte vi også dem – til et interview om blandt andet at blive kaldt Led Zeppelins arvtagere.

Body Count og Prophets of Rage har ligeledes besøgt Danmark denne sommer, hvor vi har interviewet dem om at blande hiphop og rock.

Cigarettes After Sex har vi også mødt på NorthSide – de har udgivet et enkelt, rost album, men det bliver måske deres eneste. Læs interviewet for at få forklaringen.


Nick Mason har spillet trommer i legendariske Pink Floyd i årtier – og fremfører sange fra de unge Pink Floyd-år i Forum i september. Vi har talt med ham om at genoplive de klassiske numre.

De danske festivaler har budt på talrige store oplevelser denne sommer. Vi kigger tilbage på de største.

Du kan også læse interviews med de nye danske navne M.I.L.K., Silque og Rest in Beats og med skuespilleren Galatéa Bellugi, aktuel i filmen Åbenbaringen, der fortæller om sit forhold til musik.


Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion. Heriblandt redaktørens leder, Bag om forsiden, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Ordet er frit, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 

Livesektionen byder på de bedste liveanmeldelser, Månendens spillested, Månedens event, Live-nyheder samt redkationens og skribenternes koncertanbefalinger.

GOD FORNØJELSE!


 
ANNONCE