Nyhed

St. Vincent remixer Maroon 5 og Cardi Bs "Girls Like You"

GAFFA.dk - alt om musik

Bedst, som man troede, at "Girls Like You" med Maroon 5 og Cardi B ikke kunne blive bedre, overrasker St. Vincent med et nyt remix af nummeret. 

Tibage i maj udgav Maroon 5 sangen "Girls Like You" i samarbejde med rapper Cardi B. I en tilhørende musikvideo ser man en lang række cameos fra kvindelige stjerner som for eksempel Jennifer Lopez, Ellen DeGeneres og Mary J. Blige. Se videoen nedenfor. 

LÆS OGSÅ: Ny video til Maroon 5 og SZA's funky pophit

Nu har den amerikanske singer-songwriter Anne Clark, bedre kendt som St. Vincent, delt et remix af nummeret, som kan høres nederst i artiklen. 

"Det har været så fedt at lave det her Maroon 5/Cardi B-remix. Tak til dem, fordi jeg måtte" har 35-årige Clark skrevet på Instagram. "Beatet er udgjort af en masse samples fra Dilla, og jeg har danset meget rundt i mit studie alene". 

Med beats fra den afdøde 90'er rapper J Dilla har St. Vincent altså formået at give et ellers roligt popnummer et helt andet udtryk. "Girls Like You" er nu med dybe trommer og distortion, hvor fokus nu er flyttet fra Adam Levines velkendte fløde-stemme til Cardi Bs strøg af hiphop på det originale nummer. 

LÆS OGSÅ: Stort interview med Roskilde-aktuelle St. Vincent: Mesterlig masseforførelse

St. Vincent udgav sidste efterår sit seneste album Masseduction, og vandt før det en Grammy for hendes selvbetitlede fjerde studiealbum. Masseduction fik hele fem ud af seks stjerner i GAFFA sidste år under titlen "Annie Clark fortsætter sin suveræne stime". 

Maroon 5 og Cardi Bs musikvideo til "Girls Like You" kan ses herunder:

Hør St. Vincents remix af "Girls Like You" her: 

ANNONCE