Nyhed

Kira And The Kindred Spirits giver første koncert i 12 år

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Koncerten finder sted den 27. marts 2019 i Store Vega

Nye og gamle fans kan glæde sig over en genforening, når Kira And The Kindred Spirits spiller deres første fulde koncert siden bruddet i 2007. Den beslægtede ånd lever fortsat og foldes ud i en  engangsforestilling, hvor bandet samler tropperne én gang til et kæmpe rockbrag på Store Vega. 

Beslutningen kommer, efter guitarist Rune Kjeldsen blev tildelt Årets Gudman, hvor Kira And The Kindred Spirits sluttede aftenen af med at spille fem af deres sange. Det var første optræden i 11 år, og det det gav dem blod på tanden og lyst til at spille en fuld koncert med det bedste fra deres tre udgivelser. Kira Skov udtaler følgende:


– Jeg var i tvivl om, hvorvidt det ville være mærkeligt at spille musikken igen. Der er sket så meget i mit liv både privat og musikalsk siden sidst, at jeg frygtede, at jeg ville føle mig som en pastiche på mig selv. Men sådan var det ikke. Det var faktisk som om, vi lige havde været der i går. Som om musikken og energien fra den tid lå latent derinde på harddisken og havde sit eget spor. Og det var sjovt at spille rock igen. Så nu får i en fuld koncert. Uden anden grund, end at vi har lyst.

LÆS OGSÅ: Årets Gudman: En af Danmarks bedste guitarister hyldes

Samme følelse deler Rune Kjeldsen, der omgående tænkte på Kira, da han blev spurgt, om han ville sammensætte en koncert til Årets Gudman-showet:


– Det rockland, vi i sin tid skabte sammen, betyder meget for mig, og jeg kunne mærke, at det var tid til endnu et visit. Energien og vildskaben ligger stadigvæk i vores dna, og der gik omtrent en time i øvelokalet, så var der ild i os igen og vi var skarpere end nogensinde. Jeg glæder mig så meget – det bliver vildt!

I bandets seksårige aktive periode nåede de at spille over 450 koncerter i ind- og udland og høstede stor anerkendelse for deres stærke og energiske liveoptrædener. 

LÆS OGSÅ: Kira Skov - Rocktøsen har fundet ro


Gruppens sammensætning har varieret siden begyndelsen, og lineuppet på aftenen er med de tre originale medlemmer Kira Skov på vokal og guitar, Rune Kjeldsen på guitar og Jesper Lind på trommer. Derudover spiller Jeppe Juul keys, mens Jacob Haubjerg (Luster, Savage Rose) styrer bassen til koncerten i Store Vega. Bandets oprindelige bassist, Orson Wajid, forlod gruppen i 2006, og hans afløser, Nicolai Munch-Hansen, døde på tragisk vis sidste år.

ANNONCE