Nyhed

Støttekoncert for økonomisk trængte børnefamilier

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Julen forbindes med hygge og kvalitetstid, men over 1000 aarhusianske børnefamilier har svært ved at få økonomien til at hænge sammen i højtiden

Derfor har det aarhusianske spillested Train i samarbejde med Frelsens Hær, DMF (Dansk Musiker Forbund) og Front of House skabt støttekoncerten "Tones of Charity" til netop trængende børnefamilier. Arrangementet afholdes fredag den 21. december klokken 20.00.

Der vil løbende blive tilføjet nye navne til programmet, men en række lokale artister har allerede meldt deres ankomst på aftenen. Det drejer sig indtil videre om Velvet VolumeMarc JohnsonKris HermanMek Pek, Mike Andersen, Ida Nielsen (Princes tidligere bassist), Viktoria Siff, og Dawn Joseps.


Husorkesteret består af Emil Falk (producer og musiker for Thomas Helmig, Hugo Helmig, Thøger Dixgaard) og Mark Chemnitz, der er professionel livemusiker.

Som deltagende vælger man selv om billetten skal koste 50, 100 eller 150 kroner, og alle entréindtægter går ubeskåret til de børnefamilier i Aarhus og omegn, der har problemer med økonomien i løbet af julen. Der kan samtidig doneres penge, som Frelsens Hær fordeler i form af gaver og gavekort til børnene og familierne.

LÆS OGSÅ: Jelling Musikfestival donerer største beløb nogensinde


 

ANNONCE