Nyhed

Tre nye navne til K.B. Hallen Genåbner

GAFFA - 35 år i musikkkens tjeneste

Alex Vargas, Silas Bjerregaard og Ea Kaya føjes til line-uppet, der spiller K.B. Hallen ind i en ny æra

I 2011 brændte K.B. Hallen ned efter 73 år som landets måske mest ikoniske koncertsted. Den 24. januar indledes en ny æra i K.B. Hallens historie, når den genåbnes med et brag til K.B. Hallen Genåbner. Nu føjes der tre nye navne til den seks timer lange minifestival, hvor i alt 12 danske talenter giver koncert.

Det drejer sig om den selverklærede noise-soul-artist Alex Vargas, der har fyldt festivaler og spillesteder de seneste år. Med sine sjælfulde melodier og store vokale spændvidde har han eftertrykkeligt markeret sig på de danske live-scener, og den 24. januar vil han åbne et nyt koncert-år i K.B. Hallens ikoniske rammer.


Også Silas Bjerregaard spiller på aftenen. Den tidligere Turboweekend-forsanger stod på egne ben i efterårets udgave af TV 2-programmet Toppen af Poppen, hvor han optrådte solo med sin stærke vokal. En flot forsmag på hans kommende solo-turné, der indledes i foråret, efter han har lagt vejen forbi K.B. Hallen Genåbner.

Med afsæt i 80'ernes frembrusende melodier er den selverklædede poptøs Ea Kaya også klar til at indgå i line-uppet. Den unge danske artist har allerede vist sit store talent med en række singler, der har rundet over tre millioner afspilninger på Spotify. 

LÆS OGSÅ: K.B. Hallen skal genetableres som førende spillested


De tre danske navne føjes til en perlerække af optrædende danske navne, der tager hul på K.B. Hallens fremtid. Indtil videre er der annonceret følgende artister: Hugo Helmig, Katinka, Ude af kontrolNicklas Sahl, FaustixDrew og De Danske Hyrder. Der mangle således kun to navne, før line-uppet er fuldendt til, hvad der kun kan blive et storslået koncertaften.

HKH Kronprins Frederik har fået æren af at indvie den ikoniske venue, og det gør han i morgen den 5. december. 

Der kan købes billetter til K.B. Hallen Genåbner via dette link.


ANNONCE