Nyhed

A Perfect Circle annoncerer nyt album

GAFFA.dk - Alt om musik

NorthSide-aktuelle A Perfect Circle er klar med et nyt album - det første i mere end 14 år.

Den amerikanske supergruppe A Perfect Circle spiller på NorthSide, og gruppen kan i dag løfte sløret for deres kommende album Eat the Elephant, der udkommer den 20. april. Albummet er det første fra A Perfect Circle i mere end 14 år. I samme ombæring løfter de sløret for deres nye single "TalkTalk", der følger op på "The Doomed" og "Disillusioned". To tracks, der også er at finde på den kommende plade. 

LÆS OGSÅ: Fire nye navne til NorthSide


Eat the Elephant bliver fjerde udspil fra A Perfect Circle, der består af Tool-frontmand James Maynard Keenan og den tidligere Nine Inch Nails-guitartekniker Billy Howerdel samt James Iha fra Smashing Pumpkins. Albummet er deres første fuldlængde siden eMOTIVe fra 2004, der fik tre stjerner af vores anmelder. Om det nye album siger Maynard James Keenan:

 

"Selvom jeg er meget begejstret for endelig at færdiggøre dette album efter 14 års pause, er jeg faktisk mere begejstret for, at dets udgivelsesdato tjener et større formål. Den 20. april er Carina Rounds fødselsdag. Hun er en kær ven, der er yderst vanskelig at købe gaver til. Selvfølgelig må jeg også notere, at pot-hovederne vil blive begejstrede for, at dette album udkommer 20. april."


 

Billy Howerdel tilføjer:

"Demoer er disse dyrebare idéer, som du elsker i deres oprindelige tilstand, så samarbejder du, inviterer andre idéer og ser dem gøre fremskridt. Det er dynamikken og væksten i et stort album. Jeg føler, at vi har lavet et stort album."


Se videoen til "TalkTalk" her: 

Eat the Elephant trackliste 


Eat The Elephant 

Disillusioned 

The Contrarian 


The Doomed 

So Long, And Thanks For All The Fish

TalkTalk 


By And Down The River 

Delicious 

DLB 


Hourglass 

Feathers 

Get The Lead Out 


ANNONCE