Nyhed

Childrenn igangsætter Danmarksturné med dystopisk video

GAFFA.dk - alt om musik

Det danske rockband Childrenn drager i dag på danmarksturné i forbindelse med deres seneste udgivelse fra sidste år "International Exit" og varmer op med en flot video, som du kan se ovenfor.

Kvartetten tager os i videoen til "11th Hour Lullaby/Cloud #22" ind i et univers, hvor melankolien og skrøbeligheden i den menneskelige eksistens er i forgrunden. Videoen, som er animeret af STWK aka Sebastian T. Winther, lader mørket sætte dagsordenen, og Jacob Brixen dvæler i sin nedtonede vokal i et univers, der inviterer til stiltiende inddragelse. Lad lyrikken male udtrykket: "In a crescent haze / we drift into space".

Brixen fortæller selv om videoens akkompagnement til sangen: "'11th Hour Lullaby' er en lille dystopisk vuggevise, bygget op omkring en Noahs-ark-metafor. Musikken er drømmende og sfærisk, og jeg synes, Sebastian T. Winthers video understøtter sangens æstetik rigtig godt med det mørke, kolde og smukke univers, han skaber”.


Childrenn så første gang dagens lys på musikscenen for tre år siden, da singlen "It's Time to Leave" udkom. Det var startskuddet til debut-ep'en Animale, der udkom året efter. Publikum og presse tog vel imod værket, blandt andet i GAFFA. 

Animale blev sidste år fulgte op af bandets første fuldlængde-album, International Exit.

 


Gruppen kan opleves følgende steder:

9. februar - Loppen - København

16. februar - Atlas - Aarhus


17. februar - 1000 Fryd - Aalborg

23. februar - Tøjhuset - Fredericia

24. februar - Gimle - Roskilde


 

ANNONCE