Nyhed

Timberlake afslører flere detaljer om sit kommende album

GAFFA.dk – alt om musik

Justin Timberlake fortalte i går, at han udsender nyt album 2. februar, Man of the Woods, med den første singleforløber den 5. januar. Nu har hans pladeselskab Sony Music offentliggjort flere detaljer om albummet.

Albummet bliver gæstet af Alicia Keys og countrysangeren Chris Stapleton. Det er produceret sammen med Timberlakes mangeårige samarbejdspartner Timbaland samt Danja, som også var medproducer på Timberlakes andet album, FutureSex/LoveSounds, og The Neptunes alias Pharrell Williams og Chad Hugo, der var producere på hans første soloalbum, det storsælgende Justified.

Første singleforløber får titlen "Filthy" og er skrevet og produceret af Timberlake, Timbaland og Danja med supplerende bidrag fra James Fauntleroy og Larrance Dopson. 


Sony Music beskriver albummet som inspireret af traditionel amerikansk rock, kombineret med indflydelse fra Timberlakes samarbejdspartnere, som tæller kunstnere fra både soul, r&b og pop samt som nævnt country. Noget kunne altså tyde på et mere countryrocket udspil fra Timberlake end den r&b-stil, vi plejer at kende ham for – et udtryk, som Timberlake dog ikke har lagt helt bag sig. Det antydes også på coveret, hvor Timberlake både ses i jakkesæt – ligesom på sine to foregående albumomslag – og i skovmandsskjorte og jeans, men i begge tilfælde i landlige omgivelser.

Inden albummet udkommer, tæller Timberlake ned til udgivelsen med yderligere tre sange, og der kommer samtidig videoer til alle fire numre. Videoen til "Filthy" bliver fyldt med dans og er instrueret af Mark Romanek.

Coveret ser således ud – artiklen fortsætter nedenfor.

Personligt album


"Dette album er virkelig inspireret af min søn, min kone, min familie og, mere end nogen af mine tidligere album, hvor jeg er fra, og det er personligt," siger Timberlake i en lanceringsvideo, hvor blandt andre Pharrell Williams medvirker – som han altså også gør på albummet. Se videoen ovenfor.


GAFFA interviewede for nylig Justin Timberlake, og her stillede vi ham blandt andet følgende spørgsmål:

Din professionelle karriere startede, da du var ganske ung. Hvordan har du formået at blive på toppen i så mange år?

– Jeg har arbejdet meget hårdt for det, og hårdt arbejde betaler sig. Der var engang en klog mand, der sagde til mig, at held er, når man får muligheder efter lang tids hårdt arbejde. Man skal desuden fortsætte med at arbejde hårdt, og man skal kunne forny sig.


LÆS OGSÅ: Stort Timberlake-interview: Et levende bevis på, at succes kræver velovervejethed

Albummet bliver Timberlakes første siden de to The 20/20 Experience-album fra 2013 og hans i alt femte soloalbum fra og med debuten Justified fra 2002.

I oktober kunne NFL fortælle, at Timberlake får æren af at give koncert ved en af verdens mest eftertragtede tv-optrædener, Super Bowl, som finder sted 4. februar i Minneapolis, Minnesota, altså umiddelbart efter albumudgivelsen. Det bliver tredje gang, at superstjernen underholder ved det prestigefyldte show, og han er dermed den individuelle entertainer, der har haft æren flest gange.

I 2001 dukkede han op med N'Sync, og i 2004 sang han Rock Your Body med Janet Jackson i Houston. En optræden, der er gået over i historien, fordi Timberlake rev Jacksons kostume op og blottede hendes bryst. Det medførte en hel del omtale. Nogle blev voldsomt forargede, mens andre blot trak på smilebåndet.


Super Bowl Halftime-showet er en af de mest sete musikalske begivenheder om året, og sidste års optræden fra Lady Gaga havde 80 millioner seere.

 

 


 

ANNONCE