Nyhed

Beboerne på plejehjemmet Danahus skal også på festival

GAFFA.dk – Alt om musik

20 armbånd er blevet uddelt til en af de store naboer til Langelandsfestival. Plejehjemmet Danahus’ beboere glæder sig til at tage del i begivenhederne inde på pladsen.

En gruppe af plejehjemmet Danahus’ beboere fik i går fået sat armbånd på, så de også kan komme ind på festivalen og deltage i stemningen på Langelandsfestival. Plejehjemmet er en vigtig ambassadør og en tæt ven af Langelandsfestival, og det er dermed altid er en fornøjelse at besøge Danahus og uddele armbånd til de taknemmelige beboere. "Langelandsfestival skal være for alle, og vi vil rigtig gerne vise, hvor glade og stolte vi er af at have sådan en række fantastiske naboer. Vi vil rigtig gerne give lidt igen," udtaler festivalen.

Beboer: "Det er jo helt fantastisk"


Der er i går blevet uddelt 20 armbånd, mens en god håndfuld også ligger og venter, hvis der skulle være andre nysgerrige plejehjemsbeboere, som også kunne tænke sig at være en del af stemningen på Langelandsfestival. Faktisk blev der også sat flere armbånd på, end hvad der oprindeligt var aftalt mellem festivalen og Danahus, men fra festivalens side er man bare glad for, at der bliver vist så glad og positiv interesse.

LÆS OGSÅ: Tyler, The Creator og A$ap Rocky deler nyt nummer og ny musikvideo

Inge Francke Sørensen har boet på Danahus i halvandet år og har derfor set til Langelandsfestival før, men da det desværre var regnvejr sidste år, måtte hun vente til 2018 for at gribe chancen og tage ind og høre noget musik på pladsen: "Jeg har oplevet festivalen før, men jeg har endnu ikke været derovre endnu. Jeg har gået ude omkring. Det er jo helt fantastisk! Det er flot, synes jeg," siger Inge efter at have fået sat et lille, lyseblåt deltagerarmbånd på håndleddet.


Festivalens fire hoveddage starter i dag frem til og med lørdag, hvor man blandt andet kan opleve, Carpark North, Vi Elsker 90'erne - LLF-Edition, Kato, Michael Falch & Det Band, Rasmus Seebach, Scarlet Pleasure, L.O.C., Magtens Korridorer, Joey Moe, Mads Langer, Christopher, Saveus, Hugo Helmig, Wafande, Burhan G, Phlake med flere.

Se musikvidoen til "Håb" (2017) med Carpark North her:


ANNONCE