Nyhed

DET TURKISE TELT ANBEFALER: Seks koncerter du skal se på Roskilde

GAFFA.dk - Alt om musik

Vi har allieret os med dygtige og kyndige Thomas Beyer, der til dagligt arbejder som kommunikationsansvarlig og projektmedarbejder for den aarhusianske organisation Det Turkise Telt.

Det Turkise Telt er efterhånden blevet en fast bestanddel af Aarhus Festuge, hvor de præsenterer musik, der ikke umiddelbart har de bedste vilkår i den mainstreamificerede musikverden, vi lever i. Alligevel er det blevet en kæmpe succes, fordi det faktisk viser sig, at folk er nysgerrig på folkemusik, verdensmusik, alternativ musik – ja bare musik i det hele taget. 

Thomas Beyer anbefaler:


AMMAR 808 (TN)
fredag kl. 02:30 (Apollo)

Tung og hårdtslående elektronisk fortolkning af det arabiske lydunivers (lydmæssigt i samme boldgade som Acid Arab, der spillede hos os i år!)


Bitori
Torsdag kl. 02:00 (Pavillion)

Vestafrikansk (Kap Verde) dansefest ledt an af Bitoris harmonika.


Dona Onete
Torsdag kl. 21:00 (Avalon)

Brasiliansk latinamerikansk/afro-ska fremført af den usandsynligt karismatiske frontkvinde Dona Onete på 77 år.


El Leopardo
Torsdag kl. 22:30 (Apollo)

Elektronisk, upbeat columbiansk jungle-fest.


Juana Molina (billedet)
Lørdag kl. 18:45 (Gloria)

Argentinsk eksperimenterende folktronica med rødder i den taktfaste tango og en eventyrlyst ud i det uhyggelige og mystiske, men altid groovy.


KOKOKO!
Lørdag kl. 19:00 (Avalon)

”Skralde-musik” fra Congo. Lyden og fornemmelsen er moderne elektronisk og traditionel afrikansk i festlig forening, men al musikken spilles på hjemmelavede instrumenter af skrald, ret imponerende!


ANNONCE