Nyhed

Linkin Park mindes Chester Bennington på årsdagen for hans død

GAFFA.dk – alt om musik

I dag den 20. juli er det årsdagen for Chester Benningtons død

"Evigt taknemmelig for den kærlighed, liv og kreativ lidenskab, du delte med os og verden. Vi savner dig mere end, hvad ord kan beskrive". Sådan skriver Linkin Park i en hyldest til afdøde Chester Bennington på et årsdagen for hans død. 

"Det er gået et år siden din død – en surrealistisk rotation af hjertesorg, nægtelse og anerkendelse," skriver bandet videre på Twitter. 

LÆS OGSÅ: Linkin Park-interview anno 2010: Gamle venner, ny lyd

En separat hyldest kommer også fra bassisten Dave 'Phoenix' Farrell, der beskriver, hvordan han har kæmpet for at håndtere Benningtons død. 

"Chester, i det sidste år er der ikke gået en dag, hvor jeg ikke har tænkt på dig. Jeg savner dig, og det gør stadig ondt ikke at have dig her." Sådan skriver Farrell om tabet af sin ven på Instagram, hvor han har delt et billede af Chester med armen omkring en guitar. 

LÆS OGSÅ: Mike Shinoda udtaler sig om mulig Linkin Park-turné

Fornylig afslørede Linkin Park-medlemmet Mike Shinoda, at han var åben for en eventuel turné med Linkin Park, i et interview med den franske radiostation United Rock Nations. 

Mike Shinado udgav i juni sit første solo-album Post Traumatic. Et album, som er mærket af Benningtons død og indeholder flere tekster omhandlende vennens selvmord.

I interviewet med United Rock Nations udtalte Shinoda følgende: "Jeg tager bare et skridt ad gangen og er åben for muligheder – om det er så projekter under mit navn, arbejde med andre artister, at producere numre for andre, eller hvis gutterne på et tidspunkt vil spille Linkin Park-koncerter. Jeg er sikker på, at disse ting alle er muligheder, og jeg er åben for, hvad der end sker."

Se herunder Linkin Parks opslag og bassisten Dave Farrells opslag.


 

Chester, In the past year, there hasn’t been a day that has gone by that I haven’t thought of you. I miss you, and it still hurts to not have you here. I chose not to speak at your memorial because I couldn’t formulate the words to adequately express how I felt... I chose not to speak at the Celebration of Life Concert honoring you because I knew I’d struggle to even be able to speak at all. And today, a year after your passing, I still struggle to try and eloquently express what you mean to your family, your friends, your fans... and to me. There is so much that I feel, and that I could say, and that I would want to say, and that I don’t know how to say... but one thing I know for certain, is that you are loved, and you are missed. Be Well My Friend, Dave

Et opslag delt af Dave Phoenix Farrell (@phoenixlp) den


ANNONCE