Nyhed

Ny officiel trailer til den kommende Queen-film

GAFFA.dk – alt om musik

Den kommende Queen-film Bohemian Rhapsody, som vil få premiere til efteråret, er netop kommet med en ny officiel trailer til filmen. Se den øverst i artiklen. 

I hovedrollen i den kommende film er det skuespilleren Rami Malek, som har fået æren af at spille Queen-forsangeren Freddie Mercury. Filmen vil skildrer bandets start i 70'erne og frem til deres ikoniske Live Aid-optræden i 1985. Herudover vil filmen også berøre Mercurys private liv, herunder hans kærlighedsliv, som ofte var i mediernes søgelys i 80'erne. 

I den nye to minutter lange trailer kan man høre små bidder fra numrene "Another One Bites the Dust", "We Are the Champions", "We Will Rock You" og ikke mindst "Bohemian Rhapsody". Filmen vil vise nogle af baghistorierne bag disse kæmpe hits.

LÆS OGSÅ: Det er DET, musikken kan!

I traileren siger Mercury "Der er kun plads til én hysterisk dronning i dette band" til trommeslageren Roger Taylor, som bliver spillet af Ben Hardy.

Filmplanerne til Bohemian Rhapsody blev offentliggjort helt tilbage i 2010, men det har også været en problemfyldt vej til premiere for filmen om det britiske band. Først skulle Sascha Baron Cohen spille Freddie Mercury, men han forlod projektet grundet kreative uenigheder. Tilbage i december 2017 blev det klart, at Bryan Singer, var blevet fyret som instruktør af filmen, og herefter overtog Dexter Fletcher tjansen og afsluttede filmen. Det er dog stadig Singer, som står krediteret som instruktør af filmen.

Filmen vil få dansk biografpremiere den 1. november. 

ANNONCE