Nyhed

RECession Festival færdiggør programmet

GAFFA.dk – Alt om musik

Et dansk og et italiensk band færdiggør programmet til den festivalen RECession, der finder sted den 24.-25. august på spillestedet Radar i Aarhus.

Danske Blue Foundation opfører deres kommende album for første gang, og italienske JoyCut kommer med medvind i sejlene, efter at selveste Robert Smith fra The Cure udvalgte dem til at spille Meltdown Festival i London for nylig. De to bands er de sidste på plakaten, der også tæller amerikanske Lucy Dacus og Moaning, Rome In Reverse (ITA/DK) samt lokale War Drums, Blood Child og Mono Mono.

Blue Foundation (duo)


Blue Foundation er en duo fra Brooklyn/København, der skaber shoegaze-inspirerede elektroniske popsange. Bo Rande og Tobias Wilner har for nylig været i studiet og færdiggjort det første instrumentale album i en serie af tre, A Silent Dream (Instrumentals). Albummet er planlagt til at udkomme i november med artwork af den danske billedkunstner Mathias Hantho.

Det seneste album, Blood Moon, der udkom den 2. september 2016, var bandets femte. Albummet, der indeholder features fra blandt andet Mark Kozelek (Sun Kill Moon/Red House Painters), Erika Spring (Au Revoir Simone/Nice As Fuck) og Jonas Bjerre (Mew), er udgivet på Dead People's Choice Records.

LÆS OGSÅ: Kim Larsen aflyser koncerter


JoyCut (ITA)

Italienske JoyCut blander et atmosfærisk lydbillede med massive beats, der er melankolsk, opfindsomt og hypnotisk på samme tid.

Bandets sidste album, PiecesOfUsWereLeftOnTheGround, har medført et heftigt liv med koncerter, hvor bandets turné har rundet over 300 koncerter i USA, Asien og Europa.


Senest har bandet spillet på den engelske festival The Great Escape og blev udvalgt til at spille på sommerens Meltdown festival i London af selveste Robert Smith fra The Cure. Bandet arbejder lige nu på deres fjerde album, der forventes ude i 2019.

Navne på RECession Festival 2018:

Blue Foundation (duo), Lucy Dacus (US), Moaning (US), JoyCut (ITA), Blood Child, Rome In Reverse (DK/ITA), War Drums, Mono Mono.


Billetsalget er i gang.

Se musikvideoen til "Brother & Sister" (2018) af Blue Foundation her:


ANNONCE