Nyhed

Roskilde-aktuelle Nephew fortsætter serie med ny ep

GAFFA.dk – Alt om musik

Er du klar på en rejse ud i sommeren?

I dag udkommer 3. del af årstidsværket Ring—i—Ring. Nephew har været i legehumør – her er der både ny musik og gammelt blod. Sommer—i—Ring indeholder sangene "Grundvold", "Du Danske Supersommer (Live fra De Sorte Huse)" og det lille symfoniske værk "Nephew Overheard (01.01.2018-01.06.2018)".

"Grundvold" er ifølge bandet selv ganske enkelt en sang i sjette gear om det fundament, vi står på. "Du Danske Supersommer" har ifølge gruppen en gammel dansk sommersang som mor og en Nephew-klassiker som far – optaget live i De Sorte Huse i Agger. "Nephew Overheard (01.01.2018-01.06.2018)" tager udgangspunkt i vindmølleprojektet "Overheard", som bandet satte i søen 1. januar 2018.


LÆS OGSÅ: Video: Nephew spiller live på toppen af kunstmuseet Aros

Se med live fra Roskilde:

Gruppen udtaler: "I nat træder vi for 3. gang op på Roskilde Festivals Orange Scene - vi glæder os utrolig meget og lover at gøre os umage. Vi spiller blandt meget andet alle sangene fra Sommer—i—Ring. Hvis ikke du har mulighed for at være til stede på Dyrskuepladsen, så sendes koncerten direkte på dr.dk og på DR3 fra klokken 01:00."


Hør nummeret "Grundvold" fra Sommer—i—Ring her:

ANNONCE