Nyhed

Gangway udkommer med ny musik efter 20 år

GAFFA.dk – alt om musik

Den danske gruppe fra 1982 er netop udkommet med en ny single efter to årtier uden nogle udgivelser. Hør singlen nederst i artiklen.

Gangway debuterede i 1984 med albummet The Twist. Deres seneste single "Goodbye" udkom i 1998 – og nu 20 år efter er bandet aktuel med singlen "Colourful Combinations". 

Sidste år spillede bandet en række comeback-koncerter i Aarhus, Aalborg og København, hvor der fra scenen blev lovet nyt materiale. GAFFA anmeldte deres udsolgte comeback-koncert i DR Koncerthuset med topkarakter – seks ud af seks stjerner – og skrev følgende: 

"Med deres triumferende comeback-koncert har Gangway fuldendt cirklen, og de er vendt tilbage til det, som de er bedst til: Engelsksproget popmusik med uimodståelige melodier og humoristiske tekster."

LÆS OGSÅ: Gangway vender tilbage med spektakulært comeback

Forsanger Allan Jensen har i samtale med Mikael Simpson på P6 Beat udtalt følgende om den nye single: 

"Jeg synes faktisk, at der er sket ret meget, også rent lydmæssigt, for du har ret – man kan godt høre, det er os, og det kan vi jo nok ikke løbe fra, men samtidig lyder det ikke som noget, vi har lavet før. På den måde synes jeg faktisk, at det er lykkedes". 

Bandet består i dag anno 2018 af følgende: Allan Jensen (sang), Henrik Balling (guitar), Torben Johansen (keyboards og guitar), Janus Nevel Ringsted (trommer), René Thalund (keyboards og synthesizere) og Carl-Erik Riestra (bas og synthesizer). 

Hør nedenfor den nye single.
Gangway vil i løbet af sommeren spille på Nibe Festival og Kløften Festival. Derudover vil bandet til efteråret lægge vejen forbi Danmarks fire største byer:

16/11 - Aarhus, Train 
17/11 - København, Store Vega
22/11 - Odense, Posten 
24/11 - Aalborg, Skråen 

Billetsalget er i gang. 

ANNONCE