Nyhed

PREMIERE: Jeppe Loftager ude med ny video

GAFFA.dk – alt om musik

Jeppe Loftager er ude med den nye single "Kærlig hilsen mig" samt en tilhørende følsom og kærlig musikvideo. Se musikvideoen øverst i artiklen.

"For ikke så længe siden var vi sammen hele tiden. Nu er jeg bare ensom, ligesom før" Sådan synger den unge og meget populære herre Jeppe Loftager på sin nye single "Kærlig hilsen mig". Nummeret omhandler det savn og tomrum, som følger med, når man siger farvel til en kæreste og om den ensomhed, der bryde frem og overtager hverdagen.

Jeppe Loftager siger selv om den nye single:

– "Kærlig hilsen mig" er en kærlighedsfortælling om tiden efter et brud og den nye hverdag, der venter, når man fra den ene dag til den anden er alene i en by, der pludselig er alt for stor, fordi man er helt alene.

LÆS OGSÅ: Jeppe Loftager rapper om at gå fra dreng til mand

Jeppe Loftager debuterede i 2015 med singlen "Oceaner" og har siden spyttet flere singler ud, som hurtigt har opnået imponerende streamingstal. Loftagers største hit er det guldcertificerede "Kender du Emma?" som i skrivende stund har over fem millioner afspilninger på Spotify. Samlet set har Jeppe Loftager rundet 12 millioner streaminger på Spotify og sidste sommer turnerede den unge popsanger landet rundt med Grøn Koncert.


ANNONCE