Nyhed

Grøn Koncert klar med upcoming-scene – og fire nye navne

GAFFA.dk – alt om musik

To sangerinder og to dj's

Grøn '18 – tidligere kendt som Grøn Koncert – var officielt færdig med at offentliggøre nye navne til årets program, men nu overrasker musikkaravanen ved at præsentere en ny scene for upcoming kunstnere, nemlig Ghettoblasteren, og samtidig fire nye navne: Sangerinderne Iris Gold (billedet) og Ericka Jane samt de to dj's Josefine Winding og Emma Acs.

Publikum genkender måske Ghettoblasteren fra Roskilde Festival, hvor den oprindeligt blev lanceret tilbage i 2014. Josefine Winding og Emma Acs vil starte festen på Ghettoblasteren, hvorefter Ericka Jane og Iris Gold vil indtage scenen med pop og r&b.

Indsamlingschef i Muskelsvindfonden Theis Petersen er begejstret over at kunne løfte sløret for den nye scene og siger om Ghettoblasterens line-up:

– Vi har allerede præsenteret et program for årets Grøn med nogle af Danmarks allerstørste kunstnere – men vi vil gerne give vores publikum noget ekstra i år, og derfor har vi i år tilføjet en helt ny scene, Ghettoblasteren. Her har man mulighed for at stifte bekendtskab med noget af det allernyeste up-and-coming i dansk musik, og jeg er super stolt over, at det er lykkedes os at få så dygtige og lovende talenter til at spille på Ghettoblasteren. Det er fire virkelig stærke personligheder, og de vil uden tvivl skabe en kæmpe fest på Ghettoblasteren.

Iris Gold debuterede i 2015 med singlen "Goldmine" og har især markeret sig med sin fjerde single, "All I Really Know" fra 2017. I år har hun blandt andet kunnet opleves til GAFFA-Prisen i Odense 22. februar og på Spot Festival.

Ericka Jane debuterede i 2015 med ep'en Favorite Lie og har siden udgivet flere singler, senest "Rich (Good Girl)" fra i år. Ligesom Iris Gold har hun endnu ikke udgivet noget album.

Josefine Winding er booker og music management-studerende – og medvirkede i 2011 på Rosa Lux-singlen "Min klub først" i duet med sin mor, Alberte Winding – mens Emma Acs også er sangerinde og sangskriver med to albumudgivelser bag sig.

Det øvrige line-up på Grøn ’18 består af Lukas Graham, D-A-D, Phlake, Cisilia og Joey Moe, Suspekt og Aqua.

Varm op med et otte minutters Iris Gold-medley til GAFFA-Prisen 2018 – artiklen fortsætter under videoen:

Begynder på Amager

Når Grøn i år turnerer landet rundt for 36. gang, er det ligesom sidste år med to koncerter i København. Som noget nyt bliver den første af de to koncerter i København afholdt på Tiøren ved Amager Strandpark. Således begynder Grøn 2018 på Amager, mens den afsluttende koncert traditionen tro afholdes i Valbyparken.

Se hele turnéplanen nedenfor:

19/7 – Amager

20/7 – Kolding

21/7 – Aarhus

22/7 – Aalborg

26/7 – Esbjerg

27/7 – Odense

28/7 – Næstved

29/7 – Valby

ANNONCE