Nyhed

Anne, Sanne og Lis på fælles arenaturné

GAFFA.dk – alt om musik

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen tager på turné sammen i foråret 2019.

De tre ikoniske danske sangerinder, der tidligere i år blev portrætteret i en populær DR2-serie, tager på arenaturné i maj 2019.

Når de går på scenen i Aalborg, er det 38 år siden, de sidst optrådte sammen alle tre og små 40 år siden, de begyndte at spille sammen i Anne Linnet Band. En gruppe med leadvokaler fra alle tre sangere og Anne Linnet som den primære sangskriver, om end Lis Sørensen også skrev sange til gruppen. Gennem deres to lp’er – Anne Linnet Band (1981) og Cha Cha Cha (1982) – og talrige koncerter landet over blev de kendt som hele Danmarks ”Anne, Sanne og Lis”. Et udtryk, der gik sin sejrsgang op gennem 80'erne, hvor de tre hver især hørte til Danmarks bedst sælgende musikere, og de er stadig aktive og yderst succesfulde.


Anne Linnet og Lis Sørensen havde i forvejen spillet sammen i 70'erne i kvinderockbandet Shit & Chanel, og siden tiden i Anne Linnet Band har de tre sangerinder spillet sammen på kryds og tværs i forskellige konstellationer, og de har indimellem medvirket på hinandens soloplader. Linnet og Salomonsen har desuden sammen udgivet de to musicalplader Linnet/Salomonsen (1984) og Krig og Kærlighed (1990).

Anne, Sanne og Lis har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de også spille sange fra deres respektive solokarrierer, der sammenlagt tæller mere end 75 studiealbum.

 


Turnéplanen ser ud som følger:

Torsdag 16. maj 2019: Aalborg, Gigantium

Fredag 17. maj 2019: Aarhus, Ceres Arena


Fredag 24. maj 2019: Herning, Jyske Bank Boxen

Lørdag 25. maj 2019: Odense, Sparekassen Fyn Arena

Fredag 31. maj 2019: København, Royal Arena


 

Billetsalget til de fem koncerter begynder torsdag den 22. marts klokken 10:00.

 


Varm op med en af de helt store sange fra Anne Linnet Band, "Det er ikke det, du siger", her fremført af Sanne Salomonsen i 2014. Musikken er i øvrigt skrevet af Jan Glæsel, mens Anne Linnet har skrevet teksten.

 


 

 

ANNONCE