Nyhed

Metalselskab afholder endagsfestival i Pumpehuset

GAFFA.dk – Alt om musik

Det københavnsk baserede metal- og hardcore-pladeselskab Indisciplinarian annoncerer første udgave af sin egen festival – Indisciplinarian Fest.

Indisciplinarian Fest 2018 finder sted i Pumpehuset i København lørdag 19. maj 2018, hvor syv label-relaterede bands vil optræde. Smertegrænsens Toldere, UxDxS og Big Mess starter klokken 18 uden for i Pumpehusets Byhave med gratis entré, hvorefter GAFFA-Prisen-vinder Solbrud (billedet) samt Orm, Rising og Parasight fortsætter klokken 20.30 i Pumpehuset. Aftenen vil også byde på dj's, distro og mad i den haven og Pumpehusets sorte sal.

Jacob Krogholt fra Indisciplinarian siger om festivalen: "Der er ingen større ideologisk bevæggrund for denne festival, ud over at vi synes, det er på tide at skabe en begivenhed for de vigtigste kunstnere herhjemme inden for ekstrem musik. Lige så vel som vi er fans af kunstnerne og deres musik, så er vi også fans af en god fest, og det er, hvad det her er. Vi hylder musikken, dem der spiller den, og dem der lytter til den og støtter den. Vi bilder os ikke ind, at vi udgør en decideret scene, men vi føler stærkt for alle involverede, og det markerer vi med den første af forhåbentlig mange kommende festivaler."


Indisciplinarian har siden starten i 2013 markeret sig som Danmarks mest kompromisløse metal- og hardcore-pladeselskab med udgivelser fra bands som Solbrud, Fossils, Orm, RisingPiss Vortex og Parasight. Selskabet opfatter sig selv som et seriøst alternativ til den kommercialiserede del af den uafhængige musikbranche, ikke mindst inden for metal og beslægtede genrer.

Indisciplinarians udgivelser udgives med pladeselskabets egne ord ud fra parametre som kunstnerisk tyngde, personlighed og realiseret ambition, og disse parametre går igen i de bands, som Indisciplinarian arbejder med.

Læs mere om Indisciplinarian og de optrædende kunstnere på indisciplinarian.com.


LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen – og vinderne er...

Se live-videoen til nummeret "Afbed" af Solbrud fra 2014-albummet Jærtegn optaget til Steppeulven 2014:


ANNONCE