Nyhed

Tool har godt nyt om kommende album

GAFFA.dk – alt om musik

Mange fans er måske holdt op med at håbe, eller har antaget, at titlen på Tools senaste album, 10,000 Days, var et vink om, hvor længe der går, inden næste udspil kommer. Albummet udkom i 2006, så det skulle i så fald indebære yderligere 15 års ventetid.

Den seneste tid har bandmedlemmer imidlertid antydet, at et nyt album kommer nærmere og nærmere. Blandt andet har guitaristen Adam Jones udtalt sig om, at indspilningsprocessen skulle påbegyndes i marts. Også sangeren Maynard James Keenan, snart album- og NorthSide-aktuel med sit andet band A Perfect Circle, bekræftede i februar, at tekster og melodier er stort set færdigskrevne Trommeslageren Danny Carey talte allerede sidste år om, at et nyt album skulle udkomme i 2018.

Et indlæg på Tools Facebookside byder nu på yderligere lovende nyheder. Det skal nu være bekræftet, at bandet har taget plads i studiet for at indspille sit kommende album. Blandt andet afsløres det, at Joe Baressi, som arbejdede på 10,000 Days, kommer til at indspille albummet.

Læs hele Facebook-indlægget her:


ANNONCE