Nyhed

2000 evakueret fra Lil Pump-koncert

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Over 2000 gæster blev evakueret under en Lil Pump-koncert, da en ukendt gas blev sprøjtet ind i lokalet.

Under fredagens koncert med den amerikanske rapper Lil Pump blev politiet tilkaldt, fordi en person havde sprøjtet med en gas blandt publikum – formentligt peberspray. Koncertens 2000 gæster blev hurtigt evakueret, og omkring 20 måtte efterfølgende modtage behandling for mindre skader, rapporterer The Guardian. Både brandmænd og ambulancefolk var til stede.

Peberspraysangrebet fandt sted på spillestedet Rock City i den engelske by Nottingham. TMZ skriver, at Gazzy Garcia, bedre kendt som Lil Pump, var tydeligt påvirket af gassen og næsten besvimede. Noget, der bekræftes af en række videoer optaget af publikum.

Rapperen kom imidlertid ret hurtigt til sig selv igen, for kort efter evakueringen fortsatte han koncerten på en lidt usædvanlig måde. Nemlig uden for spillestedet på taget af sin tourbus. Se video af hændelsen nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Mariah Carey taler om sin juleplage hos Jimmy Fallon

Politiet undersøger hændelsen, men udelukker, at der skulle være tale om et terror-angreb. I en udmelding fra en talsmand for politiet takkes de besøgende for at være så hurtige og hjælpsomme under evakueringen. De beder også folk indsende video-materiale fra hændelsen som hjælp til deres undersøgelse.

Også spilletstedet Rock City takker publikum for deres samarbejdsvillighed og siger, at "livemusik er skabt for at bringe folk sammen, og det er utrolig trist, når en hændelse som denne ødelægger det for alle".

Spillestedet er dog blevet kritiseret for hændelsen sidenhen. Gæsten Tom Judson forklarer til Nottingham Post, at der var to køer ind til til stedet, men kun i den ene fik folk tjekket deres taskers indhold. Toms venner måtte bære ham ud på grund af den stærke smerte i øjnene, og udenfor på gaden besvimede og spyttede folk. 

LÆS OGSÅ: Foo Fighters til Danmark

Se Lil Pumps optræden på bussen her:

ANNONCE