Nyhed

C.V. Jørgensen må aflyse Årets Gudman grundet sygdom

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Nu på søndag går det løs med Årets Gudman i Den Grå Hal, hvor guitaristen Rune Kjeldsen skal hyldes. Arrangementet har dog netop offentliggjort, at de er blevet ramt af en aflysning. 

C.V. Jørgensen har meldt afbud på grund af sygdom. C.V. Jørgensen udgår derfor beklageligvis af programmet, der stadig tæller en lang række interessante navne. Der vil ikke blive tilføjet et nyt navn, i stedet vil de andre artister spille en ekstra sang. Ydermere vil der også flere gæsteoptrædener, hvor de allerede programsatte navne indgår hos hinanden. 

Guitaristen Rune Kjeldsen er allestedsnærende i dansk musik. Det er en af Danmarks store guitarister, der hyldes denne aften. Allerede som 15-årig spillede han sit første betalte job, og i dag er listen over samarbejder lang, som denne aften også vil markere. 

LÆS OGSÅ: Årets Gudman 2018 offentliggør færdigt program

På programmet søndag aften er blandt andet Danmarks rock-sangerinde Annisette, der sidste år kunne fejre 50 års jubilæum med The Savage Rose. Nikolaj Nørlund vil også træde op på scenen, hvor han vil spille numre fra sit 2003-album Tændstik for første gang live med det originale hold fra albummet. Kira Skov står også på programmet, hvor Kira and the Kindred Spirits bliver gendannet på scenen og giver deres første optræden sammen i 10 år. 

Poul Krebs kommer i fuld konstellation, når han medbringer hele sit band til at tage del i hyldesten, mens Sort Sol-forsanger Steen Jørgensen bliver i duo-format med Kjeldsen. Sidst, men ikke mindst indtager country-duoen Hush også scenen sammen med Rune Kjeldsen. 

LÆS OGSÅ: Bedst lige nu - 13 stærke tracks til weekenden


Arrangementet er udsolgt. 
ANNONCE