Nyhed

Godsmack klar med ny koncertplan efter personlig tragedie

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

En personlig tragedie tvang tidligere på måneden Godsmack til at udskyde planlagt tour. Nu er de tilbage med nye datoer, der blandt andet fører dem til Den Grå Hal i København torsdag den 21. marts.

Da Godsmack tidligere på måneden satte deres kommende europæiske tour på hold i kølvandet på en forfærdelig tragedie, lovede Boston-rockerne, at de ville vende tilbage med nye datoer til de mange annullerede koncerter. Og det er de nu!

Udskydelsen af koncerterne skyldtes, at guitaristen Tony Rombola mistede sin 34-årige søn, og derfor, naturligvis, måtte trække stikket for en stund for at behandle sin sorg.


Touren fortsætter med friske datoer – og nyt album i ryggen. I fredags udkom nemlig bandets syvende studiealbum, When Legends Rise. En plade der, sammenfaldende med ulykken, handler om at rejse sig når livet gør ondt.

LÆS OGSÅ: Derfor er The Cure stadig relevante

– Livet kan være udfordrende til tider. Det kan banke dig mod jorden. Men hvis du finder din indre styrke frem og rejser dig igen, vil du blomstre, fortæller frontmand og grundlægger Sully Erna og tilføjer:


– I løbet af de sidste par år gik jeg i gennem en meget hård tid, men jeg lærte det førstehånds. Nu er vi (bandet, red.) kommet ud på den anden side, og vi har til hensigt at gøre det større og bedre end hvad vi tidligere har gjort. Vi er klar til at arbejde.

Godsmack blev dannet i 1995 i Massachusetts i slipstrømmen af grunge-bølgen. De har kun gæstet Danmark én gang før, nemlig i 1999, som opvarmning for Corrosion Of Conformity på Loppen i København, men nu vender de altså tilbage til det kolde nord.

Billetsalget starter fredag 2. november kl. 10.00


ANNONCE