Nyhed

Alex Camerons saxofonist redder dreng fra druknedøden

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

En kærlig historie er kommet frem på diverse nyhedsmedier. Roy Molloy, Alex Camerons saxofonist reddede søndag eftermiddag en dreng fra druknedøden.

"Han var ved at drukne – jeg tror ikke, at han selv ville kunne have komme ind," fortalte Molloy til nyhedsmediet CBS. Hændelsen skete ved Rockaway Beach, New York, hvor vejret for tiden er præget af den kraftfulde orkan Florence. Molloy hørte drengens forældre skrige om hjælp – hvorefter Molloy straks sprang i havet for at yde hjælp. Drengen blev herefter reddet ind på land af Molloy og en hjælpende surfer, skriver blandt andet Pitchfork

Alex Cameron hylder bandmedlemmet i et Twitter-opslag, hvor han blandt andet skriver, at Roy formentlig ikke selv vil nævne det, men at saxofonisten ikke tænkte to gange og straks hoppede i vandet og ydede heltehandlingen. Se Twitter-opslaget og et interview foretaget kort tid efter med Roy Molloy nederst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: Flamberede hjerter i høj sol

Tidligere på året havde danskerne fornøjelsen af Cameron og den heltemodige Molloy, da de spillede under årets Heartland Festival, hvor Molloy havde en fremtrædende rolle i sættet med sin altsaxofon i både for- og mellemspil og soloer. En koncert, som endte med fire store stjerner fra GAFFAs anmelder. 

Herhjemme i Danmark har vi også vores helt egen musikalske helt – i 2012 viste Rasmus Nøhr nemlig også sine heltevner og reddede en fuld turist fra druknedøden. En turist i 20'erne faldt i vandet ved Islands Brygge en sommernat for seks år siden, hvor Nøhr kom ham til undsætning og sprang i vandet. Læs den fulde historie her.

 


ANNONCE