Nyhed

Avril Lavigne offentliggør comeback i følelsesladet besked

GAFFA.dk - 35 år i musikkens tjeneste

"Det var de værste år i mit liv, hvor jeg gennemgik både fysiske såvel som psysiske kampe". Se link til det rørende brev nederst i artiklen. 

Det er hele fem år siden, at vi sidst hørte fra den canadiske popunk-sangerinde Avril Lavigne, hvor hun udgav sit femte, selvbetitlede studiealbum. Tilbage i 2014 kunne GAFFA melde, at den nu 33-årige sangerinde var ramt af sygdommen Borreliose, som forsages af Borrelia-bakterier oftest overført ved insektbid. Det er en alvorlig sygdom, som Levigne har kæmpet med lige siden. 

Nu åbner sangerinden op for, hvad hun kalder for de værste år i sit liv i et officielt brev på sin hjemmeside, hvor hun blandt andet også annoncerer nyt album og en kommende single "Head Above Water", der fokuserer på sangerindens livstruende kamp mod sygdommen. 


LÆS OGSÅ: Avril Lavigne fortæller om alvorlig sygdom

"Tak fordi I har ventet så tålmodigt, mens jeg har og stadig kæmper mit livs kamp," skriver Avril Lavigne til sine fans. "Det første nummer, jeg vælger at udgive, hedder "Head Above Water". Det er også det første nummer, jeg skrev fra min seng under en af de mest uhyggelige perioder i mit liv. Jeg havde accepteret døden og kunne mærke, at min krop lukkede ned. Jeg følte, at jeg var ved at drukne. Som om jeg var under vand og havde brug for at komme op og få luft". 

I sin besked oplyser Lavigne, at hun har oprettet en fond, der har til formål at forske og bringe større opmærksomhed om Borreliose-sygdommen. 


Sangerinden gjorde sidste år et comeback på scenen for første gang siden 2014, hvor hun optrådte med en duet med eksmanden Chad Kroegers til en Nickelback-koncert i Los Angeles. 

LÆS OGSÅ: Avril Lavigne: Stop med at mobbe Nickelback

Poppunk-stjernen, der debuterede tilbage i 2002 med hitsingler som "Sk8er Boi" og "Complicated", annoncerer yderligere i sin besked, at "Head Above Water" er ude den 19. september. 


Læs hele Lavignes rørende besked til sine fans lige her

ANNONCE