Nyhed

GAFFAs oktobernummer - på gaden i morgen

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

... men du kan allerede smugkigge på det online lige her.

I sidste måned fejrede vi vores magasin nummer 400 side om side med vores 35 års jubilæum. Magasin nummer 401 er på gaden i morgen, og her kan du læse mere om, hvad du kan forvente.

For anden måned i træk præsenterer vi en bar overkrop på coveret af GAFFA. I sidste måned var det guitaristen Svend Karlsson fra dødsmetalbandet Baest, der poserede uden trøje på flankeret af sine bandkammerater. I denne måned pryder det danske stjerneskud Lydmor smukt forsiden. 

Artiklen fortsætter under billedet

gallery_large

Læs om hendes udfordrende rejse mod det sted, hvor hun befinder sig lige nu - nemlig på nippet til at udgive sit mest ambitiøse album nogensinde. I Told You I’d Tell Them Our Story rammer gaden i morgen.

Ud over den ucencurerede historie om Lydmors vej til nutiden, kan du også møde den franske succes Christine and the Queens, Cat Power - der er tilbage for fuld udblæsning, Ditte&Louise - til en snak om brugen af musik og artister i deres nye film, Tina Dickow - om at være et nyt sted i livet, Per Vers - der har udgivet sit mest gennemførte værk til dato, Jungle - der udforsker den vestlige drøm og så går vi DRs nye underholdningsprogram LIVE efter i sømmene. 

Derudover kan du møde upcoming Leon Bridges, Alexander Oscar og Pastell samt de spændende vækstlagsartister Motorique, Valmai, Pelican Beach og Espichicoque

ANNONCE