Nyhed

Panic! At The Disco er modige i nyt udspil

GAFFA.DK - 35 år i musikkens tjeneste

Da Panic! At The Disco udgav deres 6. studiealbum Pray For The Wicked for et par måneder siden, var det med sommerfugle i maven. For to år tidligere gik de - efter flere forsøg og adskillige 2. pladser - endelig direkte ind som nummer 1 på den officielle amerikanske hitliste ‘Billboard Top 200 Album Chart’. Samme album blev endda det bedst sælgende i 2016, så der var høje forvetninger til den nye udgivelse, og det var usikkert, om de kunne gentage successen. Heldigvis lykkedes det, og det blev ikke kun deres 2. førsteplads i træk på Billboard charten. Pray For The Wicked debuterede også som nummer 1 på iTunes i hele 22 lande, og ingen andre rockudgivelser har endnu slået det nye albums salgstal i udgivelsesugen.

gallery_large

Las Vegas-bandet begyndte ellers som et Blink 182-coverband, før de endelig fandt modet til at udgive deres egne sange i 2005. Og det viste sig hurtigt, at Panic! At The Disco ikke havde haft grund til at tøve. Hvor andre bands og artister kan bruge mange år på at slå igennem, spredte rygtet om det nye band og deres legende punkpop med elektroniske elementer og strygersektioner sig nemlig hurtigt og ramte et stort publikum. Med debutalbummet A Fever You Can’t Sweat cementerede de deres succes, og nomineringerne til Grammy-, MTV-, og flere andre eftertragtede priser væltede ind.


Netop modet til at turde at forfølge sine drømme er da også temaet i Panic! At The Discos nye single ‘High Hopes’, som ledsages af en video, der tager udgangspunkt i albummets artwork – og hvor forsanger Brendon Urie nægter at give op og bestiger en bygning for at udleve sin drøm.

Og bandet mener det tilsyneladende ret alvorligt, når de skriver sange om mod og håb for fremtiden. For de har fornylig lanceret en fond med titlen Hopes Foundation, som støtter non-profit organisationer, der arbejder med at sikre og udvikle menneskerettigheder og forhindre overgreb på minoriteter. De har allerede doneret et større beløb til en studenterorganisation og fremover vil en del af indtægten fra billetsalget til deres koncerter også støtte gode formål.


Hør Panic! At The Disco’s nye single her:

ANNONCE