Nyhed

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

GAFFAs hiphop-ekspert har atter haft hænderne fulde og giver sit bud på de stærkeste og bedste hiphoptracks lige nu. Skru op for anlægget og afspil den nye playliste, som kan findes nederst i artiklen. Vi garanterer, at alle numre er et lyt værd! 

Wale - Dummies
Wales nye ep Free Lunch er ikke banebrydende på nogen måde. Det er bare simpel og virkelig god hiphop, ikke mere end det. Paperboy Fabe står for produktionen her på “Dummies”. J. Cole kan findes på tracket “My Boy”, som helt sikkert også er et højdepunkt på Free Lunch

Swizz Beatz - Pistol On My Side (P.O.M.S) (Featuring Lil Wayne) 
Et nyt album fra Swizz Beatz er lige på trapperne, og det markerer ham og Lil Wayne ved at udgive "Pistol On My Side".

Gucci Mane - Wake Up in the Sky (Featuring Bruno Mars & Kodak Black)
Endnu en single fra Gucci Manes upcoming album Evil Genius. Bruno Mars fungerer altid godt på hiphopnumre, og “Wake Up in the Sky” er bestemt ingen undtagelse. Gucci Mane kan meget vel have sig et vaskeægte hit, og “Wake Up in the Sky” har i hvert fald været på repeat hos mig. 

6orn & Zaytoven - Ferragamo
6orn er et nyt talent fra Boston, og han er helt sikkert en, der skal holdes godt øje med! Han har allerede lavet musik med blandt andet Quavo og nu også med stjerneproduceren Zaytoven. 

Young Dolph - I Think I Can Fly (Featuring Snoop Dogg)
Young Dolph og Snoop Dogg er en sammensætning, jeg aldrig har overvejet før. Første tanke ville være, at det umuligt kunne fungere, men det er præcis, hvad det gør! "I Think I Can Fly" er et af de bedste tracks på Young Dolphs nye album Role Model, som er godt pakket med en masse fede numre. Husk forresten lige at nyde det her latterligt fede beat fra Buddah Bless! 

Vdon - Ain't Safe (Featuring Adonis & Crime Apple)
Potent og råt track, der virker harmløs de første par sekunder, hvorefter bassen møder op sammen med resten af sit instrumentale slæng. 

Lupe Fiasco - Cripple (Featuring Elena Pinderhughes)
Endelig har vi fået et nyt album fra selveste Lupe Fiasco! Drogas Wave er et album, som skal lyttes til i sin fulde længde for at opnå den optimale oplevelse, som dette geniale album bestemt er leveringsdygtig i. 

6LACK - Pretty Little Fears (Featuring J. Cole)
Godt omkvæd, fedt vers fra J. Cole og generelt bare et solidt nummer. 6LACKs nye album East Atlanta Love Letter byder på en masse god musik. 

Innanet James - Better Without You (Featuring Pusha T & KALLITECHNIS)
Velafbalanceret nummer med noget for alle. "Better Without You" er spændende og varierende, med produktionen som den røde tråd, der fører dig sikkert igennem landskabet. 

Pede B - Tidslinjen
Over Askeskyen 3 er ude, og albummet får mine varmeste anbefalinger. "Tidslinjen" er virkelig et interessant og mega godt nummer, som suger en ind i Pede B's fortid. 

Little Simz - Offence
Live instrumentering og rå lyrik. “Offence” er Little Simz’ første udgivelse siden albummet Stillness in Wonderland fra 2016. Lad os håbe, vi snart får os et nyt album fra hende. 

J.I.D - 151 Rum
J.I.D er en af de største talenter indenfor hiphop lige nu, og han gør i øjeblikket klar til at udgive sit nye album DiCaprio 2

Eminem - Killshot
Endelig er Eminems modsvar til Machine Gun Kellys “Rap Devil” ude! Ventetiden var det hele værd, og jeg tror, de fleste er enige om, hvem der vandt i denne omgang. 

Chuuwee & Trizz - See Today
AmeriKKa's Most Blunted 3 bliver udgivet 28. september, og "See Today" gør en god reklame for albummet. 

French Montana - No Stylist (Featuring Drake)
French Montana har haft travlt med at opføre nye skoler i fødelandet Marokko og støtte diverse andre velgørenhedsprojekter. Heldigvis har han fundet tid til også at udgive 3 nye numre, og "No Stylist" er et af dem. 

Brockhampton - New Orleans
Det såkaldte boyband, Brockhampton, har netop udgivet deres nye album iridescence. "New Orleans" er en god introduktion til albummet, som jeg uden tvivl anbefaler! Brockhamptons produktion er altid i en klasse for sig, det samme gælder deres kemi. Hvis du aldrig har hørt om Brockhampton før, er Saturation 1, 2 og 3 bestemt også værd at give en chance. 

Pouya - Sit Ups (Boobie Lootaveli)
Man kan roligt sige, at Pouya i den grad er undervurderet. Hans flow er fuldkommen genialt, og han ligger perfekt over hvert eneste beat. Boobie Lootaveli er heldigvis mere end blot et sjovt navn, han kan skam også rappe!

T.I. - Jefe (Featuring Meek Mill)
Der er gang i blæseinstrumenterne hos T.I. og Meek Mill. Beatet klær dem begge godt og efterlader lytteren med en helstøbt oplevelse. 

Pede B - Manga
"Manga" er catchy, uden at ofre Pede B's stærke lyriske kunnen. En perfekt demonstration af hvordan, det er muligt at finde en sund mellemvej imellem catchiness og lyrik. 

Don Kenobi - Revelations (Featuring Mick Jenkins)
Mick Jenkins hjælper tit up and coming rappere, og Don Kenobi er en af de heldige, som har fået Mick med på sit track. 

Mozzy - Thugz Mansion (Featuring Ty Dolla $ign & YG)
Mozzy, Ty Dolla $ign og YG lader sig inspirere af 2Pacs "Thugz Mansion". Respektfuld nyfortolkning af en klassiker. 

Lil Peep & XXXTENTACION - Falling Down 
De to afdøde rappere lever videre igennem musikken, og "Falling Down" er en påmindelse om, hvor store talenter verden mistede. Omkvædet bliver bare bedre og bedre for hver gang, man lytter til nummeret.

Lil Baby & Gunna - Drip Too Hard
Lil Baby og Gunna er en rigtig god kombination, og de to populære rappere leverer præcis hvad fansene forventer. 

Dizzy Wright - Problems And Blessings
27-årige Dizzy Wright har et originalt og virkelig underholdende flow. Han skuffer meget sjældent og udvikler sig hvert eneste år. 

Smif-N-Wessun - Let It Go
Velkendt titel, men ikke lige helt samme genre. Simpelt, lige på og ikke så mange omveje. "Let It Go" er bare et rigtig godt hiphoptrack. 

Apollo Brown & Joell Ortiz - Timberlan'd Up (Featuring Royce Da 5'9")
Sikke en supertrio! Hiphop i sin pureste form, med stærke lyrikere og en mindst lige så stærk producer. 

alt-J - Last Year (Featuring GoldLink) [Terrace Martin Version]
Terrace Martin kan på forunderlig vis altid suge mig direkte ind i hans instrumentale univers. Jeg er stadig ikke sikker på, hvordan han gør det. 

Polyester the Saint - Trade Off 
Nu hvor emnet om produktion er bragt på banen, har jeg en trang til at slutte af med fantastiske "Trade Off". Helt sikkert noget af det bedste instrumentale stykke musik, jeg har hørt i et stykke tid. Polyesters nye udgivelse Desire byder på mange flere smooth-vibes. 

 


ANNONCE