Nyhed

Rita Ora klar med flot video til singlen "Let Me Love You" – album på vej

GAFFA – 35 i musikkens tjeneste

Rita Ora, som optrådte ved The Voice-koncerten i Tivoli sidste år, er på kort tid blevet en af Englands største stjerner. Hun har tidligere skrevet sange sammen med Ed Sheeran og udgivet store hits i samarbejde med bl.a. Avicii og Liam Payne – og så fik hun hjælp af Cardi B, Bebe Rexha og Charli XCX på et af årets største powerkvinde-tracks "Girls". Et platinsælgende debutalbum, 12 top 10 singler og 1,3 milliarder streams af de seneste fem singler er det blevet til foreløbig for den smukke sangerinde.

I sidste uge fulgte en ny single fra Rita Ora med titlen "Let You Love Me" og næsten samtidig afslørede hun, at vi også kan glæde os til et helt nyt album den 23. november:

”Jeg glæder mig til at udgive Phoenix. Jeg er virkelig stolt af dette album og glæder mig til, at alle endelig kan høre, hvad jeg har arbejdet på. Et kæmpe stort tak til alle, som har været en del af min musikalske rejse. Tak for jeres tålmodighed og for, at I lytter.”


Mens vi venter på Rita Oras album, kan vi nyde den flotte video, som følger med den nye single. En video, som skildrer de forvirrende følelser, vi alle oplever på et tidspunkt; dem, der ofte følger med en forelskelse. I dette tilfælde er det en mystisk mand, der dukker op til en privatfest hos venner og fanger Rita Oras opmærksomhed – og hvordan hun reagerer, kan du se her:

Coveret til det kommende album Phoenix:

gallery_large

ANNONCE