Nyhed

Chris Brown svarer aggressivt på kritik fra Chvrches: Tabere!

GAFFA – alt om musik

Bliver kaldt overgrebsmand og svarer igen

Chris Brown har reageret ganske aggressivt på den kritik, han fik forleden af det skotske elektropopband Chvrches, der kaldte ham en overgrebsmand.

På deres Instagram-profil beklagede Chrvches sig over, at den amerikanske producer Marshmello, som Chvrches for nylig har samarbejdet med på singlen "Here With Me", på sin seneste single, "Light it Up", arbejder sammen med Tyga og Chris Brown. Brown blev i 2009 idømt seks måneders samfundstjeneste og fem års prøvetid for at have gennembanket sin daværende kæreste Rihanna, mens Tyga flere gange er blevet beskyldt for at have begået sexovergreb på kvinder, om end han ikke er blevet dømt.

Chvrches skrev: "Vi er virkelig kede af det, forvirrede og skuffede over Marshmellos valg af at arbejde sammen med Tyga og Chris Brown. Vi kan godt lide Marshmello som person, med at arbejde med folk, som er overgrebsmænd og misbrugere, undskylder og godkender i sidste ende stiltiende den opførsel. Det er ikke noget, vi kan eller vil stå bag."

Artiklen fortsætter under opslaget:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af CHVRCHES (@chvrches) den

Chris Brown svarer aggressivt på en post på Chvrches' Instagram-profil, fundet af NME. Han skriver: TABERE. Det er den slags folk, jeg håber går ud foran en bus, der speeder op fyldt med sindssyge patentier. Bliv ved med at ligge under for jeres usikkerheder og had. JEG ER SORT OG STOLT. OG JEG VED, AT DET GØR ONDT, AT I KÆMPER FOR LIVET ELLER FRED, SÅ I ER TVUNGET TIL AT SE MIN SUCCES. I er ikke engang nummer 2 (husk at andenpladsen betyder, at I tabte førstepladsen). TA-TA. FARVEL BØNDER".

Tyga har også svaret på Chvrches' Instagram-profil, i en lidt mere imødekommende tone. Han skriver: "Vi er alle Guds børn. Alle begår fejl, og ingen er perfekte. Lad os holde energien positiv."

ANNONCE