Nyhed

Hør Snoop Doggs nye album - dedikeret til ham selv

GAFFA - alt om musik

I Wanna Thank Me er en hyldest til Long Beach-rapperens mange sider

Albumcoveret til Snoop Dogg’s nyeste studiealbum indkapsler meget præcist rapperens vision med udgivelsen; det handler om Snoop og i den anledning er West Coast-rapperens mange ansigter indkaldt til et spil poker. Coveret symboliserer foreningen af legendens aliasser til det rapikon, Snoop Dogg er i dag. Og cannabisplantens grønne blade titter stadig ind fra venstre.

Om udgivelsen udtaler Snoop Dogg til Fader: “Jeg vil gerne takke mig - de mange ansigter, stilarter og versioner der findes af mig, og de mennesker som er associeret med mig. Det er ikke kun mig, der skaber mig; det er de enkeltdele, krafter og energier, der opstår, og som gør Snoop Dogg til det overmenneske han er”

Artiklen fortsætter under billedet

På coveret ses den helt unge afro-Snoop fra 90'erne ved siden af 00'ernes Doggy Dogg, der bærer de snoede rottehaler, som er blevet så ikoniske for rapperen. Snoops P.I.M.P.-remix persona med hvid hat og jakkesæt ses skule til reggae-aliasset Snoop Lion, som ligeledes får en plads ved det runde poker-bord.

Albummets titel er inspireret af den takketale, som Snoop afholdt sidste år i forbindelse med cementeringen af rapperens stjernestatus ved indvielsen af hans plads på Hollywood Hall of Fame: “Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne takke mig selv. For at tro på mig selv; for alt det hårde arbejde, som jeg har gjort og for alle de fridage, som jeg ikke har haft”.

ANNONCE