Nyhed

VIDEO: Justin Timberlake arbejder på ny musik med Pharrell

GAFFA - alt om musik

De to kæmpe hitmagere var også i studiet med Brandy og Ray J

Justin Timberlake og Pharrell har været i studiet sammen igen. Denne gang arbejder de på en ny sang, der ser ud til at inddrage r&b-sangerinden Brandy, der står bag 00’er-hits som “Afrodisiac” og “The Boy Is Mine” samt r&b-sangeren Ray J, der tidligere har lavet sangen “Wait A Minute” med Pharrell. Sangen er endnu ikke blevet offentliggjort, men videoen længere nede byder på en smagsprøve på, hvad de rutinerede hitmagere nu har gang i.

LÆS OGSÅ: Kæmpe fotoserie: Justin Timberlake indtog Royal Arena med spektakulært show

Det musikalske samarbejde mellem Justin Timberlake og Pharrell strækker sig langt tilbage i tiden. De to r&b-hitmagere mødtes for første gang i 2002, da Pharrell og Chad Hugo som producer-duoen The Neptunes producerede singlen “Girlfriend” med NSYNC. Samme år producerede Pharrell og Chad Hugo størstedelen af Justin Timberlakes debutalbum Justified, der resulterede i kæmpehits som “Señorita”, “Rock Your Body” og “Like I Love You”.


Senest har Pharrell og Justin Timberlake arbejdet sammen på Timberlakes plade Man of the Woods fra 2018, hvor Pharrell producerede størstedelen af albummet, der blandt andet indeholdt singlen “Supplies”.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Neptunes in the studio with Justin Timberlake and Ray J

ANNONCE