Nyhed

C.V. Jørgensens musik bliver til teaterkoncert

GAFFA.dk – alt om musik

C.V. Jørgensens musik bliver i 2020 konverteret til en teaterkoncert.

På Aveny-T i København og i Aarhus Teater i, ja, Aarhus bliver C.V. Jørgensens musik opført som teaterkoncert. Det bliver henholdsvis den 1. maj - 20. juni på Aveny-T og den 13. august - 19. september på Aarhus Teater. Musikken bliver blandt andet leveret af Tue West og komponist grønlandske Nive Nielsen. Iscenesættelse står Nikolaj Cederholm for, mens Kåre Bjerkø tager sig af de musikalske arrangementer. Til koncerterne vil 20 af ordsmedens bedste og største sange blive opført. Scenografien har teaterdirektør Jon Stephensen ansvaret for. Showet har fået titlen Skygger og magi.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Godt nyt til C.V.-nørderne


I sommeren 2018 drog C.V. Jørgensen ud på sin første turné i otte år. Og det var ikke et sekund for tidligt. Alle koncerterne blev udsolgt på 10 minutter, og den store interesse var et vidnesbyrd om, at københavneren, der nu er bosat i Birkerød, også vækker genklang hos den lidt yngre generation. 

C.V. Jørgensen red også på den sædvanlige festivalkarrussel, hvor han blandt andet spillede på NorthSide, Tinderbox, Heartland og Roskilde Festival. Koncerten i Roskilde blev kvitteret for med fire ud af stjerner af GAFFAs anmelder.

"Fællessangen indfinder sig for alvor under ”Sæsonen er slut” og ekstranummeret ”Det si’r sig selv”, og både C.V. og publikum udstråler taknemmelighed. Det gør denne anmelder også, men C.V. kan altså dårligt tillade sig at tage på turné én gang til uden en eneste ny sang. Det siger sig selv," skrev vi blandt andet.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Lige lovlig lavt

Billetsalget er startet.

Aarhus Teater


Aveny-T

ANNONCE