Nyhed

Østkyst Hustlers udgiver ny single – og varsler album

GAFFA.dk – alt om musik

Østkyst Hustlers har netop udgivet en ny sang. Og den er en del af første album i 22 år.

Østkyst Hustlers har netop udgivet singlen "Lad mig være", og det er såmænd drengenes første siden 2017. Østkyst Hustlers er stadigvæk utilfredse og utilpassede, de er bare blevet omtrent tyve år ældre. Nummeret skildrer følelsen af at blive voksen – uden rigtigt at vokse fra ungdommens skævere eksistens. Med banklån, børnehaver og brusebad hver morgen er singlens hovedperson slet ikke klar til det voksne liv. Midt i midtvejskrisen og uden mål og med. Alt dette er pakket ind i klassisk 90'er hiphop-lyd, som Østkyst Hustlers har gjort organisk i deres velkendte stil. Hør sangen nedenfor.

─ "Lad mig være" handler om skuffelsen over, hvor farveløst og indholdsløst voksenlivet er, og hvor svært det er at give slip på alt det, der var sjovt, imens man indser, at livet er et hamsterhjul, fortæller Nikolaj Peyk, inden han lader Bossy Bo tage over:

─ Sangen handler om at være midt i livet, men føle sig som en teenager, mens man kigger tilbage på sit liv og tænker: Var det så det?

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Østkyst Hustlers: Så Hold Dog Kæft

I 2020 kan Østkyst Hustlers fejre 25-års jubilæum, og det gør de med stil. De annoncerer nemlig, at et nyt album er på vej i 2020. Trioens debutalbum, Verdens længste rap, udkom i 1995 som et konceptalbum, hvor alle 80 minutter var vævet sammen til én lang historie om livets som hustler. Gruppens andet album, Fuld af løgn, blev ligeledes en kæmpe succes og solgte syvdobbelt platin. Efter Så hold dog kæft fra 1998 gik gruppen dog hver til sit, men de er blevet gendannet flere gange efter årtusindskiftet – og har nu også et album på vej.

Hør "Lad mig være":

ANNONCE