Nyhed

Amerikansk band bekræfter rygter: Brian Johnson er tilbage i AC/DC

Gaffa.dk - Alt om musik

Det amerikanske grindcore-band Terrorizer meddeler på deres officielle Facebookside, at de for nyligt stødte ind i den tidligere AC/DC-forsanger, som efter sigende bekræftede sin tilbagevenden til det legendariske rockband.

Siden 2018 har en række rygter svirret om en mulig genforening mellem AC/DC og Brian Johnson, der har været bandets sanger fra 1980 til 2016. Nu bekræfter Johnson selv rygterne ifølge et Facebookopslag fra det amerikanske grindcore-band Terrorizer.

I opslaget meddeler Terrorizer, at de mødte Johnson i en lufthavn og spurgte om, hvorvidt rygterne om hans medvirken på en kommende AC/DC-plade var sande. Johnson skulle efter sigende have svaret ”Ja” og uddybet, at han er ”træt af at benægte det”. Se opslaget nedenfor:

Der har floreret en del rygter om fremtidsplanerne for AC/DC siden Brian Johnsons afsked fra gruppen i 2016 og guitaristen Malcolm Youngs død i 2017. Sidste år blev Johnson og den oprindelige trommeslager Phil Rudd spottet sammen ude foran det canadiske studie, hvor AC/DC har indspillet deres seneste tre studiealbum.


LÆS OGSÅ: Er Brian Johnson tilbage i studiet med AC/DC?

Det satte yderligere gang i en række spekulationer om et nyt album, og siden blev det bekræftet, at bandet arbejdede på et nyt album, der ville indeholde optagelser af Malcolm Young.


LÆS OGSÅ: Medie: AC/DC inkluderer afdøde Malcolm Young på kommende album

Den amerikanske radiovært Eddie Trunk udtalte for nyligt i radioprogrammet SiriusXM Volume, at han har været i kontakt med en ”meget pålidelig kilde”, der kan meddele, at dette album nu er færdiggjort. Lyt til Trunks indslag i videoen nedenfor:


Titel, udgivelsesdato og anden information om rockveteranernes femtende studiealbum er endnu ukendt.

Siden 2016 har AC/DC bestået af trommeslager Chris Slade, rytmeguitarist Stevie Young, Guns N’ Roses-forsanger Axl Rose og leadguitarist og sangskriver Angus Young, som er gruppens eneste faste medlem siden 1973. Brian Johnson afløste den oprindelige sanger Bon Scott, der døde i 1980, officielt af alkoholforgiftning.

ANNONCE