Nyhed

Chester Benningtons søn er i studiet med faderens ungdomsband

GAFFA - Alt om musik

Den afdøde Linkin Park-sanger brugte de tidlige år af sin musikalske karriere i post-grunge-bandet Grey Daze, der nu er i gang med at genindspille deres gamle sange – med Benningtons søn på vokal

Det var en stor sorg, der ramte rockverden, da forsanger i Linkin Park, Chester Bennington, begik selvmord i 2017. Nu får hans gamle musik fra tiden med bandet Grey Daze nyt liv med hjælp fra forsangerens venner og familie – inklusive 22-årige Jamie Bennington.

I et opslag på bandets Facebook kan den unge Bennington ses i færd med at optage vokaler i NRG Recording Studios, hvor Linkin Park blandt andre også har indspillet. I opslagets beskrivelse udtrykker Grey Daze deres begejstring:


”Chester ville have været så stolt af sin søn Jamie Bennington. Vi fik Jamie til at synge sammen med sin far i aftes i NRG Recording Studios, og hans stemme er fremragende! Han lyder meget som sin far, og vi er alle stolte over at være en del af det”:

Jamie Bennington er selv musiker og har en blog, hvor han blandt andet poster sine egne kompositioner til kortfilm.


Grey Daze har også fået hjælp til indspilningerne af Brian ”Head” Welch og James ”Munky” Shaffer fra nu metal-bandet Korn, og en artikel fra NME skriver, at projektets gæster også tæller medlemmer fra P.O.D, Bush og Ryan Shuck, der spillede sammen med Chester i bandet Dead By Sunrise.

Chester Bennington var forsanger i alternative rock-bandet Linkin Park fra 1996 og frem til sin død i 2017. Før da var Bennington medlem af Phoenix-bandet Grey Daze i årene 1993 til bandets opløsning i 1998. Grey Daze udgav tre plader i denne periode.

Der er i skrivende stund ingen yderligere information om titel eller udgivelsesdato for det nye projekt.


LÆS OGSÅ: Hør Chester Bennington på ny sang med Lamb of God-guitarist

ANNONCE