Nyhed

Hør Nick Cave på ny sang af 70-årig New York-forfatter

Gaffa - Alt om musik

Forfatteren Larry "Ratso" Sloman springer i en alder af 70 år ud som musiker og får hjælp af prominente musikere som blandt andre Cave, John Cale og Warren Ellis.

“Jeg er stolt af at være en del af denne plade,” har Nick Cave udtalt om sit musikalske samarbejde med den amerikanske forfatter Larry "Ratso" Sloman på sidstnævntes kommende debutplade Stubborn Heart. Sloman har en lang karriere bag sig som forfatter. Han har blandt andet hjulpet den oprindelige Kiss-trommeslager Peter Criss med biografien Makeup to Breakup: My Life in and Out of Kiss, og sammen med Red Hot Chili Peppers-frontmand Anthony Kiedis skrev Sloman den prisvindende biografi Scar Tissue om Kiedis’ liv.

Nu skifter forfatteren pennen ud med mikrofonen, og det har affødt den meget sanselige komposition ”Our Lady Of Light”, som har den australske mørkemand Nick Cave med på gæstevokal. I en artikel fra magasinet NME fremgår det, at Cave ikke er den eneste prominente musiker på Slomans kommende plade. Det tidligere Velvet Underground-medlem John Cale har været medforfatter på flere af pladens numre, og Nick Caves musikalske højrehånd Warren Ellis medvirker også sammen med Sharon Robinson, Yasmine Hamdan og Imani Coppola.

Sloman fortæller, at pladens sange har ligget på køl siden 1984, men fortjener at få et liv. Han kommenterer desuden: “Måske kan jeg blive den jødiske Susan Boyle. Den ældste bedste nye artist, og hvis dét ikke virker, kan jeg altid optræde på togperroner – herregud, jeg kan komme med til den halve pris!”

”Our Lady Of Light” kan høres nedenfor:

GAFFA kunne i sidste måned berette, at Nick Cave næsten er færdig med indspilningerne af et nyt album med The Bad Seeds. Cave har kaldt det kommende album ”fantastisk” og bemærket, at han er ”meget meget begejstret for det”.   

LÆS OGSÅ: Godt nyt fra Nick Cave

ANNONCE