Nyhed

Ryan Adams’ guitarist: ”Søg hjælp”

GAFFA - alt om musik

Ryan Adams’ guitarist Todd Wisenbacker åbner op om sit forhold til Ryan Adams, som han rådede til at søge hjælp, efter anklagerne om seksuel krænkelse og manipulativ opførsel begyndte at svirre

I går kunne GAFFA berette, at sangeren Phoebe Bridgers havde givet en udmelding om Ryan Adams, hvori hun påpegede, at Adams’ netværk også havde en rolle at spille i musikerens upassende opførsel. Nu vidner en artikel i Rolling Stone om, at Adams' guitarist Todd Wisenbaker har postet et opslag på Instagram, der beskriver sit forhold til Adams:

”Der var tidspunkter, hvor jeg valgte at tro på hans sindssyge udgave af sandheden, fordi det var lettere end at tro, at nogen som helst kunne opføre sig som sådan et monster. Det er kvalmende og pinligt. Jeg har for nylig opdaget, at stort set alt, hvad han nogensinde har fortalt mig, har været løgn på løgn på løgn."


Wisenbacker fortæller yderligere, at han tidligere havde rådet Adams til at søge hjælp, og at han tror på tilgivelse: ”For noget tid siden sagde jeg til ham, at han skulle søge hjælp, og han bad mig om at hjælpe sig. Jeg fortryder ikke, og vil aldrig fortryde at hjælpe nogen, der virkelig har brug for det.”

Dog fortæller Wisenbacker, at hans liv har udviklet sig til en shitstorm af en andens vrangforestilling. Han forklarer, at han ikke har udtalt sig af frygt for sin families sikkerhed:

”Jeg ønskede ikke at sige noget af oprigtig frygt for min families sikkerhed, men jeg er klar over, at jeg har et ansvar for at udtale mig. Kvinderne, der udtalte sig, er modigere end ord kan beskrive”. I beskeden under opslaget opfordrer Wisenbacker Ryan Adams til at søge hjælp.


Artiklen fortsætter under Wickenbakers opslag:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is incredibly hard for me to do but Ryan please get help.

Et opslag delt af Todd Wisenbaker C.G.P. (@totally_tod) den


FBI er i skrivende stund i gang med at efterforske oplysninger om seksuelle korrespondancer mellem Ryan Adams og en kvinde, der angiveligt var mindreårig, da samtalerne fandt sted.

LÆS OGSÅ: Ryan Adams-album udsættes, mens sex-anklager efterforskes af FBI

ANNONCE