Nyhed

Se Maroon 5's udskældte Super Bowl-show med Travis Scott og Big Boi

GAFFA – alt om musik

I nat dansk tid stod Maroon 5 med gæsterne Travis Scott og Big Boi for pauseunderholdningen i Super Bowl, finalen i amerikansk fodbold mellem Los Angeles Rams og New England Patriots, der spillede på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, Georgia. Se deres 14 minutter lange show ovenfor.

Showet åbnede med fyrværkeri og bød på blandt andet laserlys, et gospelkor og Adam Levine, der rev sin skjorte af midt i hittet "Moves Like Jagger". Travis Scott dukkede op og rappede på "Sicko Mode", mens Big Boi kom kørende ind i en cabriolet og fremførte OutKast-nummeret "The Way You Move".

På YouTube er videoen ikke særligt populær, idet den i skrivende stund har 45.000 dislikes mod kun 5000 likes. Folk kritiserer blandt andet Levines vokal og det faktum, at gruppen ikke spillede sangen "Sweet Victory", som de i sin tid skrev til tegnefilmserien Svampebob Firkant, som en hyldest til seriens skaber Stephen Hillenburg, som døde i november, og som de fremførte i en trailer før showet. Gruppen viste dog et kort klip fra det pågældende afsnit på storskærm.

 

ANNONCE