Nyhed

Chris Brown løsladt – vil sagsøge kvinden, der anmeldte ham

GAFFA – alt om musik

"Dette er løgn og en stor bunke lort"

Chris Brown er nu løsladt igen uden sigtelse, efter at han mandag blev anholdt i Paris, mistænkt for voldtægt, skriver BBC.

En 24-årig kvinde fortalte politiet, at hun blev voldtaget i r&b-sangerens suite på luksushotellet Mandarin Hotel i Paris natten mellem den 15. januar og 16. januar af såvel Brown som hans bodyguard og ven. Kvinden havde mødt mændene på en natklub tidligere på aftenen, og de havde inviteret både kvinden og andre kvinder med på hotellet.

Også bodyguarden og vennen blev anholdt, og de er nu ligeledes løsladt.

Browns advokat Raphael Chiche udtaler, at Brown nu vil sagsøge kvinden, der anmeldte ham, for ærekrænkelse.

På Instagram skriver Brown med store bogstaver: "Jeg vil gøre dette helt klart – dette er løgn og en stor bunke lort. Aaaallllldddrrriiiiggg!!!!! Over for min datter og min familie er dette så respektløst og imod min karakter og moral". Teksten er ledsaget af et billede med udsagnet "This b!tch lyin'".

Artiklen fortsætter under billedet

For ti år siden blev Brown anholdt for at have gennembanket sin daværende kæreste Rihanna, og han blev idømt seks måneders samfundstjeneste, et års rådgivning mod partnervold og fem års prøvetid. Siden har han flere gange været involveret i mindre voldssager, ligesom han i 2016 blev beskyldt for at true en kvinde med en pistol i sit hjem. Sidstnævnte har dog aldrig ført til en retssag.

LÆS OGSÅ: R. Kelly droppet af pladeselskab efter anklager om sexovergreb

ANNONCE